Ricardo - ocena (1) Naprawdę świetna szkoła pływania, profesjonalne podejście do zajęć,... Ricardo Waleria - ocena (1) Przepiękne miejsce i super obsługa jestem zachwycona. Dobry trening dla ciała. Waleria Daro - ocena (1) Byłem bardzo zadowolony z wizyty na basenie obiekt jest czysty, zadbany,... Daro
Teresa - ocena (1) Bardzo przyjazny basen, obsługa rewelacyjna, woda dość ciepła w porównaniu z... Teresa Arkadiusz - ocena (1) Świetna atmosfera i sprzęt. Miejsce i ludzie godni polecenia Arkadiusz ja - ocena (1) Domowa atmosfera , serdecznie polecam ja Ryszard - ocena (1) Wspaniały klub, miła i serdeczna obsługa. Jako stały i wieloletni bywalec.... Ryszard arek90 - ocena (1) Super kontaktowa kadra i indywidualne podejście. Mimo że nie pływałem już... arek90 Nina - ocena (1) Cieszę się z otwarcia nowego basenu we Wrzeszczu. Wszystko czyste,... Nina winczuramaciej204@gmail.com - ocena (1) Cisza i spokój. Zawsze w każdą niedzielę. winczuramaciej204@gmail.com MW - ocena (1) Bardzo ładne miejsce, obsługa miła, duży plus, że miejsce bez multisporta i... MW Monika - ocena (1) Piękne miejsce, klimatyczne, spokojne, bardzo miła obsługa. Sauny w różnych... Monika Jan - ocena (1) Idealny, czysto, pusto, bez tłoku Jan Anna - ocena (1) Miła obsługa. Czyste i przestronne szatnie. Ratownicy czuwają nad... Anna Julia - ocena (1) Świetna siłownia z super atmosfera! Julia Marek - ocena (1) obsluga bardzo mila, duzy zasob sprzetu, wiele miejsca na wykonywanie cwiczen... Marek Zosia - ocena (1) Profesjonalny sprzęt i obsługa Polecam serdecznie Zosia Gabi - ocena (1) Najlepsza siłownia w 3 City. Klimat, duży wybór sprzętu, odpowiednia... Gabi Jagodą - ocena (1) Super atmosfera, dużo różnorodność i wybór sprzętu do treningu. Polecam dla... Jagodą Vik - ocena (1) Najlepsza siłownia w trójmieście Vik