Megan - opinia (1) Witam placówka sprawia pozytywne wrażenie jednak czystość i higiena... Megan Andrzej - opinia (1) Super miejsce . Moja siostrzenica je uwielbia Andrzej Wściekły klient - opinia (1) Uwielbiam ten basen, ale .. Gwiazdka dla Pani co mnie nie chciała wpuścić o... Wściekły klient
Krzysztof - opinia (1) Koszmarny system rezerwacji, nie można robić rezerwacji przez telefon. Basen... Krzysztof Tomasz - opinia (1) Totalny brak profesjonalizmu, personel nie zajmuje się niczym innym jak... Tomasz Aleksandra - opinia (1) Idealne miejsce na zapoznawanie niemowlaka z pływaniem. Znakomite rozwiązania... Aleksandra Malgorzata - opinia (1) Pan Tomasz z Argonaut chyba sam pisał te laudacje dla swojej firmy. Mnie i... Malgorzata Adam - opinia (1) bardzo fajne miejsce polecam gorąco Adam Adam - opinia (1) Bardzo fajne miejsce polecam serdecznie Adam Szymon - opinia (1) Fajny nowoczesny basen. Ratownicy i instruktorzy bardzo pomocni. Niestety... Szymon Bozka - opinia (1) Moja Marina. Nie mogę się doczekać kiedy Cię otworzą. Będziesz piękna bo po... Bozka Nuanda - opinia (1) generalnie najlepsze w północnej Polsce Nuanda Wojciech - opinia (1) Czystość i stan higieniczny oceniam gorzej niż w pierwszym roku od otwarcia.... Wojciech MzB - opinia (1) Obsługa zdecydowanie niemiła. Poza tym ok. MzB Marian - opinia (1) Tam chyba nie zdają sobie sprawy że kompleks nie jest z gumy, ilu chętnych by... Marian spa (2) Bardzo fajne spa .Super sauny i basen.Widać super zmiany. Andrzej Ostatnio trochę brudno w szatniach (1) Korzystam z basenu od ponad roku dość regularnie. Niestety ostatnio szatnie... Asia Tom - opinia (1) Super basen i klimat na basenie Tom Marcinek - opinia (1) Kompletne zamknięcie się na klienta indywidualnego,brak szacunku dla... Marcinek Czysto ale niemiło (1) Okropnie nieprzyjemne panie w szatni. Może pracują tam za karę,że im... Krystyna