Cenowa lipa (1) Masakra jeżeli chodzi o informację, bilet całodzienne na miejs u nie... Smyku Polecam każdemu (1) Razem z mężem i trzyletnim synkiem regularnie korzystamy z basenu i saun w... Marzena Nowe sauny (1) Po remoncie super, ale w nowej saunie mimo znaku „bez stroju” nadal grzejemy... Greg
Przemiła obsługa, super obiekt! (1) Bardzo pomocni pracownicy, basen zadbany, czysto i przyjemnie! Polecam Kasia Nowe sauny (1) Kiedy pojawiła się oferta nowych saun poszedłem ciekawości z nadzieją, że w... gigat Porażka!!!! (3) Spokój i relaks?!???! Ciekawe gdzie?! To co się dzieje na basenie to... Justyna Opinia (1) Ciepła woda na basenie. Zajęcia z aquaaerobiku prowadzone bardzo fajnie.... Zdzisława Basen (1) Wróciłam na basen po kilku latach i bardzo miłe zaskoczenie. Szatnie,... Anita Super... zdecydowanie polecam (1) Niczego tutaj nie brakuje i zadziwiające są negatywne opinie! Hotel, zatem i... Barbara Super (1) Bardzo miłe miejsce, basen i sauny pozwalają na doskonały relaks. Wszystko po... Agnieszka Dz * Pływanie w basenie (1) Woda super czysta i ciepła siłownia się zmienia a sauny super zadbane Krzysiek Pani w recepcji (1) Muszę napisać złą opinię o Pani w blond włosach w recepcji na basenie na... KoKa Pływalnia (1) Jestem stałym klientem. Nigdy nie ma żadnych problemów. Należy wcześniej... Żaneta Omijać szerokim łukiem (1) Najgorsza obsługa na świecie.. brak szacunku of małolat na recepcji jak... Niezadowolony klient Ocena obiektu (1) Basen pozwalający spędzić miło czas i zrelaksować się po całym dniu pracy,... Marcin Jankowski AquaPark Reda, wypadek (2) Korzystając z usług Aquaparku poślizgnęłam się na schodach od strony... KWa Pani Manager (1) Sam basen bardzo fajny, ale organizacyjnie tragedia! Pani Manager wykreśliła... Daria ratownicy (1) naburmuszeni, niegrzeczni i niepomocni. Bardzo dziwne, bo to młodzi ludzie-... gość Fajne miejsce dla rodziny (1) Wakacje. Za pierwszym razem nie weszliśmy, bo tłumy i długo trzeba było... Katarzyna aquaaerobik i zumba (1) zajecia prowadzone są z pasją panie pokladaja bardzo duzo enargii aby zajecia... kasia