czyste kompielisko. (1) . ratownicy nie potrafia uczestnikom wskazac wlasciwego kierunku... ENTUZJASTA Miejsce z klimatem! Polecam. (2) Marina Wellness nie jest dla każdego. Jeśli chcesz zabłysnąć nową parą... Marlena Wspaniały obiekt i obsługa. (1) Byłem dzisiaj 114 raz na basenie warunki super obsługa wspaniała recepcja... Bronek
Zle wiesci (1) Czy ktoś tam wgl pracuje? Drzwi zabite dehami, brak kontaktu telefonicznego.... An Bardzo fajny basen. (1) Jedyna uwaga - pls uzupełniajcie mydło w dystrybutorach pod prysznicem. Poza... Michał slaba obsluga (2) Fajny obiekt z potencjałem ale obsługa bardzo niemiła, kierownik bądź... Karola Trenerzy niekompetentni - odradzam (2) Standard basenu - ok. Kompetencje nauczycieli pływania - porażka. Nie wiem z... mama Nieszanowanie klientów (1) Korzystam z basenu od kilku miesięcy, za indywidualną naukę pływania płacę 75... Maria Zdecydowanie odradzam. (1) Zdecydowanie odradzam z powodów jak poniżej (korzystanie z Aquaparku dnia... Marek. średnio (1) Zaczniijmy od tego, że są tylko 4 tory, na których można popływać w ramach... B. Fajny aquapark z małym ale... (1) Wszystko ładnie pieknie tylko szkoda że jak są ferie czy wakacje przy takiej... Andzia brudny basen (2) Basen powinien przejść generalny remont. Woda brudna, szatnie brudne. eva.czerlonek@gmail.com Mieszane uczucia (2) Na ten basen chodziłam jeszcze z ojcem za czasów dzieciństwa, wiele lat temu... Ann Opinia (1) Basen jest bardzo czysty, obsługa wyjątkowo sympatyczna, ratownicy uprzejmi i... Zenek Super zabawa, ale... (1) Świetna zabawa dla całej rodziny, fajne atrakcje, baseny, zjeżdżalnie itp.... A. Basen przy ZS nr 2- konieczne zmiany... (1) Od dwóch lat korzystamy z basenu w ramach zajęć nauki pływania dziecka.... Klientka Dramat lat 90 (1) Dziwie się ludziom, którzy oceniają ten obiekt pozytywnie. Brak mi słów w... Piotr fajne mjesce (0) Jest czysto, jest bezpiecznie – warto sprawdzić aquapark. Zwłaszcza że... jacek super ekstra (0) Dla dzieci taki park to rewelacja. Ale też akurat tutaj też nie brakuje... adi87 nie ma lipy (1) Jak to mówią – nie ma lipy! Można się wybrać ze znajomymi czy z dziećmi, jest... edisom685