podoba mi się (1) Bardzo przyjemne, nie za jasne oświetlenie i ciemne kafelki stwarzają klimat... Ewa Po remoncie - super (1) Przed remontem było masakrycznie - bród, chlor, przeciągi i wyposarzenie z... Pływak Każdy znajdzie coś dla siebie (1) Klimat jest, czysto, zarówno dla starszych jak i rodzin z dziećmi. Uwaga... Kaito
Uwaga na parking w Alchemii. (3) Teoretycznie jest darmowy do dwóch godzin. W praktyce nie. Jeśli pojawi się... Grzegorz Spodziewałam się czegoś bardziej na poziomie (1) Oceniam basen i strefę saun. Basen niewielki, wyłożony ceratą przypominającą... Kamila Miło, ładnie, czysto (1) Mój ulubiony basen. Obsluga przesympatyczna i życzliwa. Ceny b.przystępne. Maria Dorota pływalnia (1) obsługa bardzo miła, ceny przystępne, przez rok chodzenia zauważyłem tyko... ziemekb Wszystko super, jakby nie obsługa.... (1) Basen bardzo fajny i czysty, ale baaaardzo negatywne mam odczucia co do... Magda Świetna zabawa dla każdego (1) Byłam z grupką znajomych i bawiliśmy się wyśmienicie. To miejsce zarówno dla... Justyna godziny aquaparkowe?? (1) Korzystam z tego basenu od dwóch lat, jest niezły, pomimo pryszniców w... Ewa Najlepszy basen w Gdyni, polecam gorąco. (1) Czysto i schludnie. Ceny przystępne, obsługa przemiła, co się nieczęsto... magdalena Rewelacja (1) Świetne miejsce zarówno do tego, aby się zrelaksować jak i na ostry trening.... mrt Super (1) Siłownia posiada wszystko co jest potrzebne, plus miła atmosfera Marcin Najlepiej ! (1) Świetne miejsce gdzie w przyjemnej wręcz domowej atmosferze zrobisz swój... Anka Dobry basen (1) Uczeszczam na ten basen juz od kilku dobrych lat, niedawno tez zapisałam na... Beataa Fatalnie (1) Obsługa za każdym razem przekazuje inne informacje. Przy płatności za karnet... D Świetne miejsce na trening (1) Rewelacyjni trenerzy i przyjacielska atmosfera. W trakcie treningu cross-fit... Maks basen karwiny (1) miła i rzeczowa obsługa, najczystszy z trójmiejskich ziemekb Miło, ładnie, b.czysto (1) Trafilam na ten basen przypadkiem, kiedy to z powodu przerwy urlopowej,... Maria Dorota Polecam mieszkancom Gdyni (1) Chodziłam na pływalnie do Jezuitów do końca czerwca i mogę smiało polecić... Karla92