fajne mjesce (0) Jest czysto, jest bezpiecznie – warto sprawdzić aquapark. Zwłaszcza że... jacek super ekstra (0) Dla dzieci taki park to rewelacja. Ale też akurat tutaj też nie brakuje... adi87 nie ma lipy (1) Jak to mówią – nie ma lipy! Można się wybrać ze znajomymi czy z dziećmi, jest... edisom685
Dla dzieci zatoka piratów jest idealna. (1) Aquapark zrobiony z pomysłem, podoba mi się ta cała koncepcja aranżacyjna.... oli ceny z Novotelu, prysznice z PRLu (1) Mam zarówno pochwałę jak i zastrzeżenia. Bardzo życzliwa i pomocna obsługa na... m. Polecam ten basen (1) Jestem stałym klientem tego baseny.Na basenie panuje miła atmosfera,panie są... Adam Można się wybrać (2) Jako osoba która nie jest z Gdańska jestem przerażona tym jak ciężko tutaj... Luiza bardzo fajny basen w trójmieście (1) Korzystałam z wielu basenów i śmiało polecam aquastację. Syn ma w tym samym... Agnieszka Taki sobie (1) Mocno zapuszczony, brud, a mimo to tlok, lepiej omijac. Mk Walajace się kable elektryczne (1) Nigdy więcej Ja Skarga (4) Niedopracowania w Aquapark Reda i zaniedbania w kierunku BEZPIECZEŃSTWA!!!... A.Wisniewski Jak za 90 lat (1) Przestarzały sprzęt, zero klimy i brudno. TZ Instruktorzy i ratownicy niemili dla klientów (1) Część instruktorów jest niemiła i niekompetentna dla klientów. Ratownicy... Stały klient Gorąco polecam (1) Od kilku miesięcy jestem fanką zajęć aqua aerobiku w Beauty Derm i jestem... Dorota.K polecam! (1) Chodzę na basen, sauny i siłownię piąty rok. Jestem bardzo zadowolona, ceny... Elżbieta Marcin Bolesta - opinia (1) Witam, Dziś odwiedziłem Aquapark w Redzie i pomimo tego że byłem w zwyczajny... Marcin Bolesta Fajny aquapark z małym ale... (1) Bardzo fajny i przyjazny aquapark. Wszystko byłoby super, tylko brakuje... Izabela Petarda ! (1) W końcu idealna siłownia dla mnie. Jedno z niewielu miejsc z tak pozytywną... Paulina Cz. Polecam naukę pływania (1) Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia związane z tą pływalnią jak i od... Jacek Drogo, slaba organizacja (1) Mozebyc, jednak system rezerwacji i cena za usluge pozostawie wiele do zyczenia maks