Mieszane uczucia (2) Na ten basen chodziłam jeszcze z ojcem za czasów dzieciństwa, wiele lat temu... Ann Opinia (1) Basen jest bardzo czysty, obsługa wyjątkowo sympatyczna, ratownicy uprzejmi i... Zenek Super zabawa, ale... (1) Świetna zabawa dla całej rodziny, fajne atrakcje, baseny, zjeżdżalnie itp.... A.
Basen przy ZS nr 2- konieczne zmiany... (1) Od dwóch lat korzystamy z basenu w ramach zajęć nauki pływania dziecka.... Klientka Dramat lat 90 (1) Dziwie się ludziom, którzy oceniają ten obiekt pozytywnie. Brak mi słów w... Piotr fajne mjesce (0) Jest czysto, jest bezpiecznie – warto sprawdzić aquapark. Zwłaszcza że... jacek super ekstra (0) Dla dzieci taki park to rewelacja. Ale też akurat tutaj też nie brakuje... adi87 nie ma lipy (1) Jak to mówią – nie ma lipy! Można się wybrać ze znajomymi czy z dziećmi, jest... edisom685 Dla dzieci zatoka piratów jest idealna. (1) Aquapark zrobiony z pomysłem, podoba mi się ta cała koncepcja aranżacyjna.... oli ceny z Novotelu, prysznice z PRLu (1) Mam zarówno pochwałę jak i zastrzeżenia. Bardzo życzliwa i pomocna obsługa na... m. Polecam ten basen (1) Jestem stałym klientem tego baseny.Na basenie panuje miła atmosfera,panie są... Adam Można się wybrać (2) Jako osoba która nie jest z Gdańska jestem przerażona tym jak ciężko tutaj... Luiza bardzo fajny basen w trójmieście (1) Korzystałam z wielu basenów i śmiało polecam aquastację. Syn ma w tym samym... Agnieszka Taki sobie (1) Mocno zapuszczony, brud, a mimo to tlok, lepiej omijac. Mk Walajace się kable elektryczne (1) Nigdy więcej Ja Skarga (4) Niedopracowania w Aquapark Reda i zaniedbania w kierunku BEZPIECZEŃSTWA!!!... A.Wisniewski Jak za 90 lat (1) Przestarzały sprzęt, zero klimy i brudno. TZ Instruktorzy i ratownicy niemili dla klientów (1) Część instruktorów jest niemiła i niekompetentna dla klientów. Ratownicy... Stały klient Gorąco polecam (1) Od kilku miesięcy jestem fanką zajęć aqua aerobiku w Beauty Derm i jestem... Dorota.K polecam! (1) Chodzę na basen, sauny i siłownię piąty rok. Jestem bardzo zadowolona, ceny... Elżbieta