Marcin Bolesta - opinia (1) Witam, Dziś odwiedziłem Aquapark w Redzie i pomimo tego że byłem w zwyczajny... Marcin Bolesta Fajny aquapark z małym ale... (1) Bardzo fajny i przyjazny aquapark. Wszystko byłoby super, tylko brakuje... Izabela Petarda ! (1) W końcu idealna siłownia dla mnie. Jedno z niewielu miejsc z tak pozytywną... Paulina Cz.
Polecam naukę pływania (1) Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia związane z tą pływalnią jak i od... Jacek Drogo, slaba organizacja (1) Mozebyc, jednak system rezerwacji i cena za usluge pozostawie wiele do zyczenia maks Polecam! (1) Miejsce przystosowane zarówno na mocny trening jak i na relaks. Każdy moze... Beata Nie polecam (1) 15.12.2016 wejście na 10:15, oznaczenie w internecie 5 torów wolnych. Wpada... MK 24 listopada (1) 1. Fajny pomysł z szatnią przed kasami - nie trzeba upychać wszystkiego do... Adam podoba mi się (1) Bardzo przyjemne, nie za jasne oświetlenie i ciemne kafelki stwarzają klimat... Ewa Po remoncie - super (1) Przed remontem było masakrycznie - bród, chlor, przeciągi i wyposarzenie z... Pływak Każdy znajdzie coś dla siebie (1) Klimat jest, czysto, zarówno dla starszych jak i rodzin z dziećmi. Uwaga... Kaito Uwaga na parking w Alchemii. (3) Teoretycznie jest darmowy do dwóch godzin. W praktyce nie. Jeśli pojawi się... Grzegorz Spodziewałam się czegoś bardziej na poziomie (1) Oceniam basen i strefę saun. Basen niewielki, wyłożony ceratą przypominającą... Kamila Miło, ładnie, czysto (1) Mój ulubiony basen. Obsluga przesympatyczna i życzliwa. Ceny b.przystępne. Maria Dorota pływalnia (1) obsługa bardzo miła, ceny przystępne, przez rok chodzenia zauważyłem tyko... ziemekb Wszystko super, jakby nie obsługa.... (1) Basen bardzo fajny i czysty, ale baaaardzo negatywne mam odczucia co do... Magda Świetna zabawa dla każdego (1) Byłam z grupką znajomych i bawiliśmy się wyśmienicie. To miejsce zarówno dla... Justyna godziny aquaparkowe?? (1) Korzystam z tego basenu od dwóch lat, jest niezły, pomimo pryszniców w... Ewa Najlepszy basen w Gdyni, polecam gorąco. (1) Czysto i schludnie. Ceny przystępne, obsługa przemiła, co się nieczęsto... magdalena Rewelacja (1) Świetne miejsce zarówno do tego, aby się zrelaksować jak i na ostry trening.... mrt