Porządny basen (1) Swietne miejsce na popołudniowy aktywny wypoczynek! Serdecznie polecam marek zajecia (1) polecem wszystkim rodzicom zajecia dla niemowlat. W centrum sportowym pracują... Bunia Pływalna bez zastrrzezen (1) Jeśli chodzi o personel to bezczelna i chamska jest ta pani z czarnymi... Arek
Aquaaerobik (1) Po zamknięciu basenu na Starcie, udałam się do Mariny. Po zapewnieniach pani,... Danka AMATORZY (1) Przyszłam pierwszy raz do klubu o czym poinformowałam recepcjonistkę, która... Monika Wakacje w Gdyni (1) Przyjeżdżam co roku na wakacje do Gdyni z 2 dzieci. Ponieważ morze jest zbyt... Kasia Pozytywnie (1) Niewielki basenik do popływania dla relaksu. Czysta woda, nigdy nie miałam... Anna Polecam:) (1) Spoko basen w dobrej cenie:) kass Super instruktorzy (1) Niedawno na kurs pływania zapisałam swoją młodszą córke i naprawdę moge... Iza Miła obsluga (1) Bardzo miła obsługa i czysty zadbany obiekt. Instruktorzy maja świetne... Ala Zajęcia dla maluchów (1) Polecam każdemu serdecznie naukę pływania dla niemowląt. Zajęcia uczą zasad... Kamil Polecam (1) Bardzo przyzwoita pływalnia. Wygodne szatnie, możliwość odpoczynku w saunie.... Dawid Kubaczyk Basen Alchemia - aquastacja (1) Znajduję dotychczasowe oceny mocno zaniżone. 54 lata, zawodowy nurek, ponad... Franciszek Bossak Zajecia dla mam (2) Fajna oferta dla przyszłych mam- Aqua aerobik prowadzony energicznie i... Monika Fajne zajęcia w grupach (1) Od około miesiąca biorę udział w gimnastyce rekreacyjnej w wodzie dla mam a... Alunia82 Woda LODOWATA (1) Poszliśmy na Basen z dzieckiem (4 lata). Woda była tak lodowata, że po ok 10... Magdalena No tak średnio bym powiedział (1) Główną zaleta tego basenu wydaje się być to, że jest na nim trochę mniej... wieloryb opinia o basenie (2) Chciałam dodać opinię o basenie,ponieważ ostatnia opinia jest wg mnie bardzo... gosia Basen czeka na nieszczęście (3) Znam ten basen wiele lat i miałam o nim pozytywne zdanie. Niestety od... MM Zbyt drogo w Aquapark w Sopocie. (1) Jestem autentycznie poirytowany tym miejscem. Do wyboru jest albo pilnować... Piotr