grupowa nauka pływania (1) Polecam zapisanie dziecka na naukę pływania do Pana Łukasza. Małe grupy.... Beata L. OK ALE BEZ SZALEŃSTWA (1) Żaden high life ale OK strefa saun taka sobie Ghee Super (1) Bardzo dobry basen, czysto, przyjemnie. Czasami zdarza się dużo ludzi, ale to... Katarzyna
Pozytywnie :) (1) Miła atmosfera, sympatyczna i pomocna obsługa. Jak najbardziej polecam :) Aneta Obsluga fatalna (3) Baseny i sauny swietne, calkiem czysto widac ze ekipa sprzatajaca robi co... ..... Basen rewelacyjny (1) Najlepszy basen, na którym byłam. Czystość wyjątkowa, personel przemiły, dużo... stała klientka Okropna obsługa, facebook i papierosy (3) Jestem stałym klientem, od miesiąca marzec przemykałem oczy na kilka rzeczy:... Anonim Marzenka Ruda The Best (2) Najmilsza obsługa zawsze usmiechnieta i serdeczna Pani Marzenka Ruda :) m Rewelacja !!!! (2) Powiem tak, najlepsza sauna z klimatem w Trójmieście!!!!!!!!!! a nie tak jak... singbad Trening personalny (1) Dopiero zaczęłam 'przygodę" w tym obiekcie. Jestem po drugim treningu... Monika totalna porażka (1) Zacznijmy od wejścia do basenu, nic nie zarzucam, bo to tylko przedsmak... illuminati Osowa Baby Club (1) Rodzinny klimat, przyjemność, bezpieczeństwo to tylko nieliczne z zalet... Elzbieta Skierś-Konkol okropny personel (1) Jak w temacie. Sama plywalnia ok, ale personel chamski, opryskliwy i wiecznie... Halina Masaż (1) Z usług Beauty Derm Spa korzystałam po raz pierwszy raz, dostając w... Marika K Gburowata obsługa, (1) ceny nie przystające do jakości basenu, brzydki zaniedbany obiekt, przy... JK Staly Klient - opinia (2) Pani w blond włosach jest opryskliwa, ciężko uzyskać od niej jakiekolwiek... Staly Klient co za okropne miejsce (1) 14zl za obskurny basen, brudna koedukacyjna przebieralnie i wstrętne... bet25 Jeden lepszych klubów fitness w Polsce (1) Klub fitness na najwyższym poziomie. Fakt, że należy podpisać umowę działa... Matt Podróż wstecz, z klimatem (1) Chodziłem tu w podstawówce, lata osiemdziesiąte. Dziś odwiedziłem to miejsce... Greg Ferie w Marina Wellness (1) od 5 lat spędzamy ferie w Sopocie i odwiedzamy Marine. Od 3 lat duże zmiany,... Mariusz