Basen Alchemia - aquastacja (1) Znajduję dotychczasowe oceny mocno zaniżone. 54 lata, zawodowy nurek, ponad... Franciszek Bossak Zajecia dla mam (2) Fajna oferta dla przyszłych mam- Aqua aerobik prowadzony energicznie i... Monika Fajne zajęcia w grupach (1) Od około miesiąca biorę udział w gimnastyce rekreacyjnej w wodzie dla mam a... Alunia82
Woda LODOWATA (1) Poszliśmy na Basen z dzieckiem (4 lata). Woda była tak lodowata, że po ok 10... Magdalena No tak średnio bym powiedział (1) Główną zaleta tego basenu wydaje się być to, że jest na nim trochę mniej... wieloryb opinia o basenie (2) Chciałam dodać opinię o basenie,ponieważ ostatnia opinia jest wg mnie bardzo... gosia Basen czeka na nieszczęście (3) Znam ten basen wiele lat i miałam o nim pozytywne zdanie. Niestety od... MM Zbyt drogo w Aquapark w Sopocie. (1) Jestem autentycznie poirytowany tym miejscem. Do wyboru jest albo pilnować... Piotr obskurnie i zimno jedyny plus to obsluga (1) Basen zdecydowanie do remontu. Do tego bardzo czesto temperatura wody i... klientka Krótko i na temat (1) Obskurne prysznice, przebieralnie w których po prostu śmierdzi, basenik do... Artur bardzo słaby (1) Byłam stała klientka basenu - uczeszczalam na zajecia aqua mama przez 6 ms.... magda Zajęcia i basen godne polecenia (2) Zarówno zajęcia indywidualne jak i basen oraz całe zaplecze godne polecenia.... mama Pozytywnie zaskoczony (1) Zdecydowałem się napisać opinie, gdyż po przeczytaniu tej z 2014 szedłem z... Tomek Profesjonalizm !!! (1) Wykwalifikowani instruktorzy, obsługa na bardzo wysokim poziomie, wszystko w... Bartosz drogi bilet i niedogodności w standardzie (1) Pierwszy raz zabroniono mi wejścia do basenu i zajęcia toru pływackiego,... Aga Krioterapia (1) Jak ktoś chce skorzystać z krioterapii polecam ten Aquapark, temperatura wody... ciepłolubna BRAWO !! widać zmiany (1) korzystam z tego basenu od kilku lat, jestem pod wielki wrażeniem zmian jakie... K CrossBox Marina - serce crossfitu w Trójmieście! (1) Marina to godne polecenia miejsca. Centrum sportu i rekreacji, gdzie w... Marcin Świetne miejsce! (1) To miejsce tworzą ludzie! Fantastyczna atmosfera i najlepsza pod słońcem... DZ Siłownia+sauny+basen (1) Ocena średnia 5. Zazwyczaj korzystam z siłowni i sauny. Od dłuższego czasu... cdryh