Zbyt drogo w Aquapark w Sopocie. (1) Jestem autentycznie poirytowany tym miejscem. Do wyboru jest albo pilnować... Piotr obskurnie i zimno jedyny plus to obsluga (1) Basen zdecydowanie do remontu. Do tego bardzo czesto temperatura wody i... klientka Krótko i na temat (1) Obskurne prysznice, przebieralnie w których po prostu śmierdzi, basenik do... Artur
bardzo słaby (1) Byłam stała klientka basenu - uczeszczalam na zajecia aqua mama przez 6 ms.... magda Zajęcia i basen godne polecenia (2) Zarówno zajęcia indywidualne jak i basen oraz całe zaplecze godne polecenia.... mama Pozytywnie zaskoczony (1) Zdecydowałem się napisać opinie, gdyż po przeczytaniu tej z 2014 szedłem z... Tomek Profesjonalizm !!! (1) Wykwalifikowani instruktorzy, obsługa na bardzo wysokim poziomie, wszystko w... Bartosz drogi bilet i niedogodności w standardzie (1) Pierwszy raz zabroniono mi wejścia do basenu i zajęcia toru pływackiego,... Aga Krioterapia (1) Jak ktoś chce skorzystać z krioterapii polecam ten Aquapark, temperatura wody... ciepłolubna BRAWO !! widać zmiany (1) korzystam z tego basenu od kilku lat, jestem pod wielki wrażeniem zmian jakie... K CrossBox Marina - serce crossfitu w Trójmieście! (1) Marina to godne polecenia miejsca. Centrum sportu i rekreacji, gdzie w... Marcin Świetne miejsce! (1) To miejsce tworzą ludzie! Fantastyczna atmosfera i najlepsza pod słońcem... DZ Siłownia+sauny+basen (1) Ocena średnia 5. Zazwyczaj korzystam z siłowni i sauny. Od dłuższego czasu... cdryh Polecam (1) Bardzo miła atmosfera. Profesjonalna i wykwalifikowana obsługa. Obiekt ten... Magda Relax, przyjemna atmosfera i super obsługa! (1) Dawno już nie miałam okazji skorzystać z tak kameralnego basenu, dobrze... Kamila tragedia! (2) w wodzie chloru jest tyle że pływając bez okularów przez 5 min można stracić... robtom kobieta - opinia (2) Brud, smród,tragiczny zarząd głuchy na wszelkie uwagi. Śmierdząca moczem woda... kobieta Nie taki zły ... Zależy kto czego szuka : ) (1) Zgadza się: wyposażenie, wystrój itp na średnim poziomie, ale do tego... Balbina ładnie i czysto, ciepła woda (1) Długo szukałam miejsca, gdzie będą mogła wykorzystać multisporta i popływać.... Adrianna Marwicka Marek - opinia (2) Jak dla mnie woda za gorąca 31st C , cieplejsza niż w tropikach. Do... Marek