Super (1) Siłownia posiada wszystko co jest potrzebne, plus miła atmosfera Marcin Najlepiej ! (1) Świetne miejsce gdzie w przyjemnej wręcz domowej atmosferze zrobisz swój... Anka Dobry basen (1) Uczeszczam na ten basen juz od kilku dobrych lat, niedawno tez zapisałam na... Beataa
Fatalnie (1) Obsługa za każdym razem przekazuje inne informacje. Przy płatności za karnet... D Świetne miejsce na trening (1) Rewelacyjni trenerzy i przyjacielska atmosfera. W trakcie treningu cross-fit... Maks basen karwiny (1) miła i rzeczowa obsługa, najczystszy z trójmiejskich ziemekb Miło, ładnie, b.czysto (1) Trafilam na ten basen przypadkiem, kiedy to z powodu przerwy urlopowej,... Maria Dorota Polecam mieszkancom Gdyni (1) Chodziłam na pływalnie do Jezuitów do końca czerwca i mogę smiało polecić... Karla92 Porządny basen (1) Swietne miejsce na popołudniowy aktywny wypoczynek! Serdecznie polecam marek zajecia (1) polecem wszystkim rodzicom zajecia dla niemowlat. W centrum sportowym pracują... Bunia Pływalna bez zastrrzezen (1) Jeśli chodzi o personel to bezczelna i chamska jest ta pani z czarnymi... Arek Aquaaerobik (1) Po zamknięciu basenu na Starcie, udałam się do Mariny. Po zapewnieniach pani,... Danka AMATORZY (1) Przyszłam pierwszy raz do klubu o czym poinformowałam recepcjonistkę, która... Monika Wakacje w Gdyni (1) Przyjeżdżam co roku na wakacje do Gdyni z 2 dzieci. Ponieważ morze jest zbyt... Kasia Pozytywnie (1) Niewielki basenik do popływania dla relaksu. Czysta woda, nigdy nie miałam... Anna Polecam:) (1) Spoko basen w dobrej cenie:) kass Super instruktorzy (1) Niedawno na kurs pływania zapisałam swoją młodszą córke i naprawdę moge... Iza Miła obsluga (1) Bardzo miła obsługa i czysty zadbany obiekt. Instruktorzy maja świetne... Ala Zajęcia dla maluchów (1) Polecam każdemu serdecznie naukę pływania dla niemowląt. Zajęcia uczą zasad... Kamil Polecam (1) Bardzo przyzwoita pływalnia. Wygodne szatnie, możliwość odpoczynku w saunie.... Dawid Kubaczyk