Trening personalny (1) Dopiero zaczęłam 'przygodę" w tym obiekcie. Jestem po drugim treningu... Monika totalna porażka (1) Zacznijmy od wejścia do basenu, nic nie zarzucam, bo to tylko przedsmak... illuminati Osowa Baby Club (1) Rodzinny klimat, przyjemność, bezpieczeństwo to tylko nieliczne z zalet... Elzbieta Skierś-Konkol
okropny personel (1) Jak w temacie. Sama plywalnia ok, ale personel chamski, opryskliwy i wiecznie... Halina Masaż (1) Z usług Beauty Derm Spa korzystałam po raz pierwszy raz, dostając w... Marika K Gburowata obsługa, (1) ceny nie przystające do jakości basenu, brzydki zaniedbany obiekt, przy... JK Staly Klient - opinia (2) Pani w blond włosach jest opryskliwa, ciężko uzyskać od niej jakiekolwiek... Staly Klient co za okropne miejsce (1) 14zl za obskurny basen, brudna koedukacyjna przebieralnie i wstrętne... bet25 Jeden lepszych klubów fitness w Polsce (1) Klub fitness na najwyższym poziomie. Fakt, że należy podpisać umowę działa... Matt Podróż wstecz, z klimatem (1) Chodziłem tu w podstawówce, lata osiemdziesiąte. Dziś odwiedziłem to miejsce... Greg Ferie w Marina Wellness (1) od 5 lat spędzamy ferie w Sopocie i odwiedzamy Marine. Od 3 lat duże zmiany,... Mariusz Jest ok. (1) W ramach konserwacji przeprowadzono chyba mały remont i nie jest żle. Jeżeli... Dom niektóre opinie są krzywdzące (1) Opinie w stylu "za głośno bo obok były zajęcia" uważam za krzywdzące, zanim... zadowolona klientka gosia - opinia (1) Na początku klub wydawał sie lepszy niz inne. Niestety z czasem okazało się,... gosia najlepiej (1) brak tłoku; pływalnia a nie basen do taplania, trzymają poziomi i jakość już... plywak aneta - opinia (2) Podejście do klienta to dziś podstawa usług.Nie każdy widać liczy się z tą... aneta Bardzo fajny (1) Nie wiem jakiej temperatury oczekują inni pływający, dla mnie trochę za... Rysiek xg - opinia (1) Obiekt fajny, ale dość drogi. W Gdańsku jest rynek mało konkurencyjny.... xg PRL (1) Ceny za wysokie jak za wejście na basen, nie polecam. Basen z typowego PRL'u jan Taki sobie klub (1) Klub raczej przecietny. Wystroj ladny ludzie ok jednak sprzet bardzo slaby... Piot