Podróż wstecz, z klimatem (1) Chodziłem tu w podstawówce, lata osiemdziesiąte. Dziś odwiedziłem to miejsce... Greg Ferie w Marina Wellness (1) od 5 lat spędzamy ferie w Sopocie i odwiedzamy Marine. Od 3 lat duże zmiany,... Mariusz Jest ok. (1) W ramach konserwacji przeprowadzono chyba mały remont i nie jest żle. Jeżeli... Dom
niektóre opinie są krzywdzące (1) Opinie w stylu "za głośno bo obok były zajęcia" uważam za krzywdzące, zanim... zadowolona klientka gosia - opinia (1) Na początku klub wydawał sie lepszy niz inne. Niestety z czasem okazało się,... gosia najlepiej (1) brak tłoku; pływalnia a nie basen do taplania, trzymają poziomi i jakość już... plywak aneta - opinia (2) Podejście do klienta to dziś podstawa usług.Nie każdy widać liczy się z tą... aneta Bardzo fajny (1) Nie wiem jakiej temperatury oczekują inni pływający, dla mnie trochę za... Rysiek xg - opinia (1) Obiekt fajny, ale dość drogi. W Gdańsku jest rynek mało konkurencyjny.... xg PRL (1) Ceny za wysokie jak za wejście na basen, nie polecam. Basen z typowego PRL'u jan Taki sobie klub (1) Klub raczej przecietny. Wystroj ladny ludzie ok jednak sprzet bardzo slaby... Piot Bardzo fajny basen (1) Moje dziecko korzysta z nauki pływania u Pana Ryszarda. Jest to jedyny basen... Renata brak warunków do kąpieli (1) Warunki są takie że ludzie przed zajęciami z niemowlętami się nie kąpią.... Tomasz bardzo dobry stosunek jakość/cena (1) maly minus za brak mydła, jak sie zapomni jest kłopot zolo bardzo OK (2) wszystko generalnie ok. Małe minusy. Pani w szatni jakby przeniesiona z lat... TD Bardzo dobry basen z sauną (3) Wszystko jest dosyć dobrze zorganizowane, można się nieźle zrelaksować po... Michał Lepiej się zastanów (1) Nie wiem co chcesz osiągnąć uczestnicząc w zajęciach na pływalni. Może... ZENON Wspaniałe miejsce (2) Wizyta mile mnie zaskoczyła. Korzystając z promocji zakupiłam karnet,... Irena Gorąco polecam! (1) POLECAM. Masaż naprawdę na wysokim poziomie. Kompleksowa oferta. Miła obsługa. KPK AquaAerobik (1) Zajęcia są bardzo dobrze prowadzone przez profesjonalnych instruktorów. Na... Karol