Cudowna Obsługa (1) Jestem pod dużym wrażeniem osób, które pracują w tym miejscu. Zawsze chętne... Anna najfajniejsza sala crossfit jaką widziałem i super pomocni trenerzy (1) 100 procent polecam sensej Polecam! (1) Marina Wellness w Jelitkowie: polecam wszystkim, po pierwsze dobra cena, po... Basia
obsługa (1) blond gwiazdka, chodząca barbie z założonymi rączkami, brak nadzoru, chłopcy... Marcin Pati - opinia (1) Swietny basen na wysokim poziomie,czysto, mila obsluga. Sauny rewelacja!... Pati Hałas i brud (1) Jeśli ktoś chodzi na basen aby się zrelaksować, kompletnie odradzam, gdyż na... Ewa +/- (1) pros: - niezatłoczony (może jeszcze nie a może ze względu na ceny) - dobrze... swim Basen i sauny na najwyższym poziomie! (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii na temat ceny basenu, bo coś co jest... bocja30 Uwaga! nie dla rodziców z dziećmi! (1) Nowy, piękny basen jest niedostępny dla rodzica z kilkuletnim dzieckiem.... Jerzy Na plus.! (1) Podczas ostatniej mojej wizyty w marinie dość pozytywnie się zaskoczyłam,... Beti Beznadziejna (1) Za 18 zl za godzinę otrzymamy "wczesnego Gierka" ze spychotechniką i... Dorota Maraton Zumby (1) impreza sama w sobie była udana, ale to zasługa prowadzących , uczestników i... orzech okropna obsługa ! (1) Sam obiekt świetnie urządzony, ze smakiem, bardzo nowoczesny. Jest nastawiony... Marzena dużo nowego sprzętu na siłowni (1) Jestem miło zaskoczona zmianą w Marinie. Ostatnio duże zmiany na siłowni :... Zuzanna Basen najlepszy w Trójmieście (1) Basen świetny, czysty, woda cieplutka, wystrój bardzo ładny. Obsługa bardzo... Mirka Dużo miejsca do pływania (1) Bez problemu da się pływać. Obsługa bardzo miła i pomocna. Czysto i elegancko. Magduś Na plus to tylko cena 20 zl ! (1) Cala reszta to porazka. Basen ma moze 10 na 8m a w nim ze 20 osob z... Czesiek Torus wybudował ładny obiekt i na tym koniec (1) Nie wiem skąd się wzięli Ci ludzie zarządzający basenem, ale jest to jakaś... Katarzyna Opinia (1) Chodziłem na ten basen wielokrotnie i widać że cały czas się rozwija .... Domi aquaaerobik (1) aquaaerobik fajnie prowadzony. przyjemne i intymne prysznice. szatnia... Beata