Marta - opinia (2) standardowy basen sportowy. Marta Podziękowania Dla gości (1) Bardzo miło nam czytać takie opinie. Powoli pracujemy nad zamianą wizerunku... Marina Wellness Center Przykro mi , ale obsługa do bani (3) Basen bez zarzutu , ale obsługa do bani , Panie sprzątające ( zajmują się... Max
Basen super (1) Basen super,Obsługa bardzo przyjemna i pomocna ogolnie bardzo przyjemnie Padre Polecam!!! (1) Gorąco polecam zajęcia aqua aerobiku!!! Regularnie uczęszczam na nie i zawsze... Marzena BASEN (2) Witam plywam na tym basenie juz 18 lat z przerwami ,ostatni powrociłam... Anna Nie polecam zajęć dla bobasów (1) Byliśmy na zajęciach pływania dla bobasów. Niestety woda w basenie była... Patryk aaa - opinia (1) Jestem klientem od kilku lat, zawsze miła obsługa, przystępna cena i dostępna... aaa kilka słów o siłowni (1) Siłownia mogłaby być naprawdę niezła gdyby zmienić kilka rzeczy. Wyrzucić... blob Wyście na głowe upadli! Ten aquapark jest najlepszy w województwie pomorskim (3) Macie nie równo pod sufitem! Zanim coś napiszecie to zastanówcie się trohę!... 19Maciek12 Sopot - aquapark - zaskakujące (3) Witam, wczoraj w koncu udalo mi sie odwiedzic Aquapark w Sopocie. Zaskoczenie... DeeP bardzo fajny basen (1) bardzo fajny basen nieważne Niekompetencja Pracowników (1) Idąc na basen spodziewałam się miłej obsługi - Pani w recepcji niemiła ,... Estera Recepcja przy basenie (1) Mlode dzięwczeta są bardzo miłe i uprzejme za wyjątkiem jednej gruboskórnej,... podpowiedź dla dobra firmy Romek - opinia (1) Bardzo przyzwoicie i czysto! Romek Polecam (1) Bardzo miła obsługa, ciagle monitoruje basen czy aby nikomu nic sie nie... Olaa Bardzo polecam (1) Bardzo mi się podoba, bardzo komunikatywna i miła obsługa, nie ma przesadnego... Johny polecam (1) czysto, ciepla woda, przygotowana dla dzieci, mila obsluga p Bardzo fajnie ale...... (1) Byłam wczoraj na zajęciach z aquaaerobiku - co do prowadzenia zajęć nie mam... Neska KOSZMARNIE ZIMNO (1) Uważam to za niedopuszczalne, aby w takim miejscu temperatura była tak... Aga