Wyście na głowe upadli! Ten aquapark jest najlepszy w województwie pomorskim (3) Macie nie równo pod sufitem! Zanim coś napiszecie to zastanówcie się trohę!... 19Maciek12 Sopot - aquapark - zaskakujące (3) Witam, wczoraj w koncu udalo mi sie odwiedzic Aquapark w Sopocie. Zaskoczenie... DeeP bardzo fajny basen (1) bardzo fajny basen nieważne
Niekompetencja Pracowników (1) Idąc na basen spodziewałam się miłej obsługi - Pani w recepcji niemiła ,... Estera Recepcja przy basenie (1) Mlode dzięwczeta są bardzo miłe i uprzejme za wyjątkiem jednej gruboskórnej,... podpowiedź dla dobra firmy Romek - opinia (1) Bardzo przyzwoicie i czysto! Romek Polecam (1) Bardzo miła obsługa, ciagle monitoruje basen czy aby nikomu nic sie nie... Olaa Bardzo polecam (1) Bardzo mi się podoba, bardzo komunikatywna i miła obsługa, nie ma przesadnego... Johny polecam (1) czysto, ciepla woda, przygotowana dla dzieci, mila obsluga p Bardzo fajnie ale...... (1) Byłam wczoraj na zajęciach z aquaaerobiku - co do prowadzenia zajęć nie mam... Neska KOSZMARNIE ZIMNO (1) Uważam to za niedopuszczalne, aby w takim miejscu temperatura była tak... Aga nauka (1) polecamy bardzo staranie podchodzą do zajęć.i bez problemu syn nauczyl sie... andrzej Najlepszy basen na jakim byłam (1) Basen rewelacyjny, od kilku lat chodzę regularnie i mimo, że czasami trochę... Stała klientka Najlepszy basen, na jakim byłam. :) (2) Bywałam na różnych basenach, jednak to na tym uczyłam się pływać i do tej... Majka Byłem mile zaskoczony! (1) Miły personel, piękny obiekt racjonalnie zbudowany i dobrze obsługiwany. Bez... Nevada Smith brak informacji (1) Dziś postanowiłam zabrać rodzinę na basen, zadzwoniłam czy ceny na stronie są... JAGA Polecam każdemu, kto chce się nauczyć pływać (1) Indywidualne podejście, cierpliwość, różnorodność ćwiczeń, miła atmosfera. Kamil życzenia świąteczne (1) Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku składa... senior Witold Polecam Pana Łukasza! (1) Basen Ok, polecam szczególnie instruktora p.Łukasza- cierpliwy i świetny dla... Ika Opinia (1) Obsługa bardzo uczynna i miła. Basen, sauny i siłownia na bardzo przyzwoitym... Anna