Masaż (2) Sam masaż wykonany supeł nie mam zastrzeżeń, natomiast w firmie chyba jest... nieznany ratownik czy ochroniarz (1) Basen utrzymany w duzej czystosci ceny wejscia bez rewelacji jezeli chodzi o... Marek Dość hardkorowy przybytek (1) Generalnie straszna lipa. Brak szatni rodzinnych dla ludzi z dziećmi. Jak... jato
Porazka (2) Smród , smród i jeszcze raz smród w saunie i na basenie. Byłam dziś i to... Iwona Panie sprzątające - o zgrozo (1) Obsługa basenu a dokładnie większość pań sprzątających i obsługujących... uczestnik Bardzo przyjazne miejsce. (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy poszukują miejsca do swobodnej... Mąż i ojciec P O L E C A M !!!!! (1) Chodzę na tą pływalnię od prawie 6 lat i jestem bardzo zadowolona.Po remoncie... Trololo Tragedia (2) Kolejny basen postawiony z pieniędzy samorządowych nastawiony na kasę tj.... krzysztof_gdynia kiepsko (2) Niby Sopot, niby nad morzem, ale wiadomo, że Sopot jest dla pana Karnowskiego... barbara zimna woda (5) W miniony czwartek byłam na basenie z synem na godz. 18. Niestety po... Agnieszka czy warto przyjsc? (6) Witam. Szukam jakiegoś dobrego basenu. Głównie to interesowało by mnie czy... Krystian A ja polecam! (1) Na basen chodziłam od stycznia do kwietnia. W tym czasie zdarzyło się tylko... Beata Dobrze, ale szału nie ma. (2) Basen, szatnie, obiet schludny, czysty-wszystko jest ok. Basen nie jest duży,... S. Polecam!! (1) Na Marinie jesteśmy stałymi bywalcami z żoną i dziećmi. Woda zawsze jest... Maciek Zdecydowanie odradzam (1) Marina Wellness Center wypuściła masę grouponów i tym samym na basenie jest... KW coraz gorzej!!! (2) MUSZE STWIERDZIC ZE PO OSTATNIM RAZIE W AQUA ZMARZŁEM I NIE TYLKO JA.WIELE... NIE POLECAM Goraco polecam! (1) Chodzimy na zajecia dla bobaskow od wrzesnia zeszlego roku. Czysciutka woda,... magdaka CHAMSKA OBSŁUGA! (3) Zachowanie pana z obsługi w saunach (ponoc masazysty) jest karygodne. Gdy... Aga brudny basen (3) Od wielu lat chodzę na ten basen. W ostatnim roku pogorszyły sie bardzo... monika fatalnie (9) Lepiej niż u poprzedniego właściciela obiektów, ale i tak nie na tyle dobrze,... Tomasz