Osowa (1) Polecam tą szkółkę. Pani Milena jest fantastyczna. Moje dziecko uwielbia te... ika Gdzie jest SANEPID!!!! (2) Pływałem na wielu pływalniach w kraju...Ale ta pływalnia jest... Były ratownik. do firmy Argonaut (5) smiesza mnie te opinie na temat plywalni, ktore sa autoreklama firmy... sylwia
Pływam tam :) (1) pływam na tym basenie wyczynowo i nie mam się do czego przyczepić. jako staly... Anonimowy Nie rozumiem!!! (2) Dlaczego żeby popływać w ludzkich warunkach trzeba przyjechać do Gdyni?... Tomek Zadowoleni! (1) Byliśmy wraz z żoną w zeszłą niedzielę na basenie i saunie. Bardzo nam się... Mąż Cena - kpina (1) Dawno nie pływałem, więc pomyślałem, że warto znów się popluskać. Najlepiej... plywak ZIMNO (1) Witam, korzystamy ze spa często, co prawda porównujemy wszystkie do Aquariusa... Justyna Czy warto ? (1) A więc tak planuje jechać z rodzicami do Aquaparku mam 14 lat, po... Oskiii najlepsi w Trójmieście instruktory pływania. (3) Wszystkim kto chce sie nauczyć pływać polecam instruktorów p. Tomka i p.... Tośka Zimna woda (1) Byłam tam wczoraj a dzisiaj leze chora w lozku, niedosc ze woda zimna, to jak... -plywak- stały klient - opinia (1) Byłem dzisiaj z dzieckiem na zajęciach i wrescie została oddana szatnia... stały klient Ojciec dyrektor - opinia (2) Komuno wróć,zanim otrzyma się kluczyk do szafki,trzeba zapłacić pani w kiosku... Ojciec dyrektor Ogólnie ok (4) Widać znaczący wzrost ilości klientów w porównaniu do lat poprzednich, m.in.... trop Basen Karwiny (2) Polecam ten basen jedyne co nie jest fajne to niedziałające suszarki... Mateusz jola - opinia (1) W Gdyni jest to jeden z lepszych basenów.Dużym minusem jest dla mnie to iż... jola masakra (1) po wejściu i powitaniu Pań szatniarek jak cywilizowany człowiek od razu się... KTM Nie da się wejść (1) Kolejny basen nastawiony na pieniądze. Próbowałam się tam dostać w tygodniu,... Zinga za takie pieniążki basen sauna i siłownia -opłaca się (1) 3 w jednym do wyboru Adam jest dobrze-warto (1) Generalnie jest ok-czysto, woda ciepła, sprzęt dobry, wygląd ogólny na plus... franz_maurer