Aqua Park - dzieci. (1) Witam, mam zamiar odwiedzić Aqua Park wraz z mężem i trójką dzieci.... Elka dot. ratownik czy ochroniarz (1) Ciekawe... Z tym sprzętem strzela Pan sobie w kolano, bo część sprzętu nie... Anna Zmiana na lepsze (1) Chyba już znalazłem basen dla siebie. Myślałem ,że cena 20 zł za cały dzień... Marcin
Widać poprawę (1) Podobno od niedawna zmienił się właściciel. Wydaje mi się, że wszystko idzie... mario Stan czystości pozostawia wiele do życzenia (2) Zastanawia mnie czy ktoś na bieżąco dogląda i sprząta obiekt: butelki z... sea Leszek (5) NIE POLECAM pana ŻUCHOWSKIEGO panu brak podejścia i cierpliwości do... Judyta dot. ratownik czy ochroniarz (2) Po co korzystasz z obiektu, do którego masz tyle zastrzeżeń??? Chodzisz cały... Mela niepelnosprawni (1) Korzystam od niedawna z tego obiektu. Moj syn porusza sie na wozku.... muzyk basen sp nr 42 (1) od paru lat chodze na plywanie na suchaninie, jak dla mnie ceny sa na razie w... * Plywak - opinia (1) Polecem Plywak ne z dziećm (1) Mimo że istnieje wydzielona strefa dla dzieci w basenie to jednak w... Lili Wspaniała szkoła pływania (1) Jestem w Aqua już trzeci rok, uczyłam się od zera, ludzie tam pracujący są... Bocja30 jestem stałym bywalcem (1) fantastyczny basen, uprzejma obsługa i wszelkie wygody na miejscu gaja Kto zatrudnia ten personel (1) Basen rewelacja , godny polecenia , nie mam żadnych zastrzeżeń , jest tylko... P.Halina omijać z daleka (4) Siłownia to za dużo powiedziane (wszystko co się tam znajduje zmieści się w... piotr Super basen (1) Chciałam wszystkim polecić ten obiekt jest najlepszym basenem w trójmieście... aneta dzień dla rodziny (1) Spędziliśmy dzisiaj pierwszy raz niedzielę na basenie, woda trochę za zimna... Dana Było zbyt pięknie.... :(((( Nie ma już basenu w Osowie.... :((( (1) Szkoła bardzo Fajna.... i szkoda, że wydzierżawiający basen podniósł ceny i... Ojciec chamska, agresywna obsługa ratowników (3) Jeśli chcecie by ratownicy (Panowie) na was krzyczeli, zachowywali się tak... zmieńcie obsługę Super basen (1) Korzystam z tego basenu od dawna i jestem bardzo zadowolona. Basen jest... Renata