aquaaerobik (1) fajnie prowadzone zajecia. propouje robić to przy muzyce, jest ciekawiej.... Beata Bardzo fajne miejsce,godne polecenia! (1) Byłam klientem tego miejsca od lat, nietety miejsce z biegiem czasu zmieniało... Miagii NIEPRZYJAZNA KLIENTOWI (1) ODRADZAM AQUASTACJĘ w ALCHEMII. Byłam tam dziś- obiekt niezły, natomiast... Małgorzata
Super basen ;) (1) Uczęszczam z synkiem na zajęcia dla bobasków (do pani Klary) Instruktorka... Kasia zimna woda (1) Bardzo duży minus - zimna woda. W ostatnim czasie bardzo często woda nie ma... stały klient Niepojęta opieszałość (6) Razem z partnerem chcieliśmy sprawdzić jak się korzysta z pływalni PG dlatego... Wioleta wiekszosc prawdopodobnie powie, ze slaby, ale ma swoje plusy (1) Jesli chcesz przyjsc z dzieckiem, zrelaksowac sie albo popluskac w wodzie,... mp basen na Sataffa (1) Wysoka jakość w stosunku do ceny, Obsługa miła i fachowa. Czysto, co ma... tomek Zadowolona (3) Świetni trenerzy,wspaniały klimat i rewelacyjne warunki do pływania na... Zadowolona super sauna (1) polecam, czysto, miło, a do tego cieplutka sauna :) Ksawera z Gdyni Lubię ten basen (1) Jest bardzo miło, sporo sprzętu (nie nudzi mi się tam), sauna, suszarki na... MajaA Basen na Karwinach - rewelacja (1) Jestem stałym bywalcem od kilku lat, staram się korzystać z basenu raz w... mira Danusia - opinia (1) Przyjemna obsługa, miła atmosfera, ale przede wszystkim czystość i porządek. Danusia super (1) witam, korzystam z basenu i sauny od kilku lat szatnie suche i czyste, woda w... Magda Wczesny Gierek, ale za to 2x drożej ... (1) ... niż na przykład w Szczecinie na basenie olimpijskim... Zniesmaczona Aqua aerobic (1) Aqua aerobic tutaj to sama przyjemność. Dwa razy w tygodniu... K. Marta - opinia (2) standardowy basen sportowy. Marta Podziękowania Dla gości (1) Bardzo miło nam czytać takie opinie. Powoli pracujemy nad zamianą wizerunku... Marina Wellness Center Przykro mi , ale obsługa do bani (3) Basen bez zarzutu , ale obsługa do bani , Panie sprzątające ( zajmują się... Max Basen super (1) Basen super,Obsługa bardzo przyjemna i pomocna ogolnie bardzo przyjemnie Padre