AquaAerobik (1) Zajęcia są bardzo dobrze prowadzone przez profesjonalnych instruktorów. Na... Karol Ciekawe miejsce na relaks (1) Ciekawe miejsce do spędzenia aktywnie i miło czasu. Sauny, siłownia i ciepły... San Bardzo fajne miejsce! (1) Nie rozumiem niektórych komentarzy. Wiadome jest ze nie wszystkim można... Aga
Obsługa, której przeszkadza klient (5) Prosiłem o zmianę muzyki. Usłyszałem, że nie ma sprawy. Muzyka nie została... Ex basen - tragedia (1) Za duże pieniądze klient chciałby popluskać się w wodzie o przyjaznej... Danuta Przesympatycznie (1) Obsługa przesympatyczna. Nawet telefony odbiera roześmiana, sympatyczna Pani... Gdańszczanin coraz gorzej (2) Bywam tam od dłuższego czasu i to co się tam dzieje przyprawia mnie o zawrót... niron Masaże (1) Gorąco polecam masaże u Pana Jakuba, fachowe i bardzo profesjonalne w miłej... Karolina Przesympatyczne dziewczyny na recpecji (1) Gościnnie korzystałem z usług Marina Wellness i jestem bardzo pozytywnie... Gość Usługi, sprzęt i wystrój na najlepszym, światowym poziomie (1) Korzystam z usług siłowni i sporadycznie basenu. Jestem zadowoloną... Aneta byłem o 5 razy za dużo (3) obsługa a przede wszystkim recepcja beznadzieja duszno że jak w sałnie sie... ja Obsługa sprzątająca MASAKRA (2) Basen jako basen przyzwoity do swojej ceny. Obsługa sprzątająca jest... Mateusz Najlepsza siłownia w Trójmieście (1) Jestem klubowiczem od samego początku i muszę pogratulować sukcesu. Piękny... Marcin drogo ale czysto i schludnie (2) Obsługa jest dość przyjemna, widać że obiekt dopiero zaczyna działać i wdraża... Artur Fitstacja (1) Bardzo dobry klub, wystarczająca ilość sprzętów oraz fachowa pomoc. W... O Fitstacja (1) Najlepszy spinning w Trójmieście. Sala dziwnie urządzona (rowery stoją bokiem... asia Cudowna Obsługa (1) Jestem pod dużym wrażeniem osób, które pracują w tym miejscu. Zawsze chętne... Anna najfajniejsza sala crossfit jaką widziałem i super pomocni trenerzy (1) 100 procent polecam sensej Polecam! (1) Marina Wellness w Jelitkowie: polecam wszystkim, po pierwsze dobra cena, po... Basia obsługa (1) blond gwiazdka, chodząca barbie z założonymi rączkami, brak nadzoru, chłopcy... Marcin