Bardzo dobry basen z sauną (3) Wszystko jest dosyć dobrze zorganizowane, można się nieźle zrelaksować po... Michał Lepiej się zastanów (1) Nie wiem co chcesz osiągnąć uczestnicząc w zajęciach na pływalni. Może... ZENON Wspaniałe miejsce (2) Wizyta mile mnie zaskoczyła. Korzystając z promocji zakupiłam karnet,... Irena
Gorąco polecam! (1) POLECAM. Masaż naprawdę na wysokim poziomie. Kompleksowa oferta. Miła obsługa. KPK AquaAerobik (1) Zajęcia są bardzo dobrze prowadzone przez profesjonalnych instruktorów. Na... Karol Ciekawe miejsce na relaks (1) Ciekawe miejsce do spędzenia aktywnie i miło czasu. Sauny, siłownia i ciepły... San Bardzo fajne miejsce! (1) Nie rozumiem niektórych komentarzy. Wiadome jest ze nie wszystkim można... Aga Obsługa, której przeszkadza klient (5) Prosiłem o zmianę muzyki. Usłyszałem, że nie ma sprawy. Muzyka nie została... Ex basen - tragedia (1) Za duże pieniądze klient chciałby popluskać się w wodzie o przyjaznej... Danuta Przesympatycznie (1) Obsługa przesympatyczna. Nawet telefony odbiera roześmiana, sympatyczna Pani... Gdańszczanin coraz gorzej (2) Bywam tam od dłuższego czasu i to co się tam dzieje przyprawia mnie o zawrót... niron Masaże (1) Gorąco polecam masaże u Pana Jakuba, fachowe i bardzo profesjonalne w miłej... Karolina Przesympatyczne dziewczyny na recpecji (1) Gościnnie korzystałem z usług Marina Wellness i jestem bardzo pozytywnie... Gość Usługi, sprzęt i wystrój na najlepszym, światowym poziomie (1) Korzystam z usług siłowni i sporadycznie basenu. Jestem zadowoloną... Aneta byłem o 5 razy za dużo (3) obsługa a przede wszystkim recepcja beznadzieja duszno że jak w sałnie sie... ja Obsługa sprzątająca MASAKRA (2) Basen jako basen przyzwoity do swojej ceny. Obsługa sprzątająca jest... Mateusz Najlepsza siłownia w Trójmieście (1) Jestem klubowiczem od samego początku i muszę pogratulować sukcesu. Piękny... Marcin drogo ale czysto i schludnie (2) Obsługa jest dość przyjemna, widać że obiekt dopiero zaczyna działać i wdraża... Artur Fitstacja (1) Bardzo dobry klub, wystarczająca ilość sprzętów oraz fachowa pomoc. W... O Fitstacja (1) Najlepszy spinning w Trójmieście. Sala dziwnie urządzona (rowery stoją bokiem... asia