MW - opinia (1) Przyjemny mały basen, nie do pływania ale do relaksu. Długość 18 m, głębokość... MW Michał - opinia (1) To jest ruderaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Woda... Michał Dobry, zwyczajny basen. (1) Czytając inne opinie dziwię się, pewnie dlatego, że są z 2010. Chodzę na ten... Sopocianka
rewelacyjny basen (1) basen, który służy do pływania : pełnowymiarowy, podział na tory, czysta woda... katarzyna Miło (1) Tak bym krótko Pływalnię scharakteryzował. Miło tam sobie popływać. Ludzie... Zet VIRUS na basenie (1) informuję że moje dziecko zarazilo sie na basenie u Jezuitów w gdyni wirusem... Bobas1 POLECAM! (1) serdecznie polecam salon fryzjerski! Idealnie dobrana fryzura, miła... mr Pani z wąsem (1) zgadzam się z innymi opiniami...gdyby nie panie szatniarki to może wrażenie... ja:) STANOWCZO ZA DROGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jak na basen tego typu to koszmarne drogie ceny. Zrezygnowałam bo lepiej... B Ulubione miejsce (1) Uwielbiam pływać, dużo podróżowałem i korzystałem z różnych obiektów. Basen... miczar BRUDNO!!! (3) Na basen uczęszczam regularnie od 5 lat. Pływam ja i moje dzieciaki. Niestety... Agata Najlepszy wybór. (5) Mam w tej chwili 14 lat i obecnie należę do klubu... ale to nie o mnie tutaj... XxSwimmerxX Ratownicy są i ich nie ma (2) Basen zarządzany miernie . Ale razi mnie przede wszystki brak ratowników... mika polecam (4) Witam, od października zapisałam moją córeczkę na naukę pływania do p. Mirka... Natalia Nie do wiary (2) Brak obsługi telefonicznej kas-nie istnieje nr 0583036678 zwyczajnie prawie... zen Basenowe kłopoty (2) Krótko. Brudno, podłoga okropna, głośno i burdelarsko. Nie polecam, lepiej... Anka Gdyby nie obsługa (1) Gdyby nie obsługa, byłoby całkiem znośnie. Instruktorzy pływania dla dzieci... iga żenada (1) do właściciela/li - w rejestracji Pani poinformowała,że nie jest to państwowa... mama czysty basen (1) Co do niektórych opinii się zgadzam a chodzi o obsługę pracujących tam pań,... Renata rozczarowanie (3) Nie zgadzam się z przedmówcą. Do Novotelu chodzę na basen od 6 lat, zawsze... stały klient