Obsługa mokrego baru. (1) Jestem stałym bywalcem. Zastanawiam się czy obsługa mokrego baru pracuje tam... Bywalec adas - opinia (2) trojmiejskie baseny sa jak najbardziej najlepszymi basenami w polsce!!! adas Pogorszyło się :( (1) Cena za basen w górę, szkoła bobasów skrócona do 30 min. , odrobić nie można,... Ania
basen nie dla pływaków (3) Zdecydowanie nie jest to basen w którym popływasz trochę szybciej. Co mi... biker Basn Sopot ul. Haffnera , karta pływacka ?! (1) mam pytanie. czy orientuje sie ktos moze czy na basenie w Sopocie na Haffnera... D. Żal (1) Żal, ponieważ obsługa w kasie jest niemiła, panie są niesympatyczne, a... Wojciech Kaźmierczyk Aquapark - karnet (1) witam. zastanawiam sie zeby wziac karnet w aquaparku, jednak nie zabardzo... spyas bardzo niemiłe pierwsze wrażenie (1) Dużo w temacie Argonaut nie mam do powiedzenia, bo na wskutek pierwszego... mieszkaniec Gdańska aqua aerobic (1) Świetne zajęcia:) jul Całkiem dobry basen :) (3) W końcu udało mi się znaleźć w Gdańsku basen nie wykupiony kompletnie przez... tygrys wodny Centrum Sportowe 'U Jezuitów' (1) Doskonały basen: miła obsługa, czyściutko, piękna woda (oznowana!), ludzie... Marek M. Kielgrzymski Pytanie do bywalców (2) Wybieram się do aquaparku. Czy mogę być w spodenkach czy muszę sobie kupić... Arci basen ok (1) Generalnie basen jest w porządku, ale w tygodniu tłok, chociaż pływa się... m Basen godny polecenia (1) Korzystam z usług tego basenu średnio 2x w tygodniu, w zasadzie nie ma się do... ok uwaga (1) Basen jest ok , gorzej ma się sprawa DOSTANIA na basen w normalnych godzinach... >>Nutka ARGONAUT z BASENU MOSiR na CHEŁMIE..... (6) Mi na początku nie uśmiechało się jeździć z Przymorza aż na Chełm... Magda Mróz Szkoła Pływania i Nurkowania ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja.... (7) Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów... ARTURO magdul - opinia (1) Basen super, instruktorzy zajmujący się naszymi dziećmi pierwsza klasa. Jeden... magdul Ja nie mam zastrzeżeń (1) Niem posiadam żadnych zastrzeżeń co do tego basenu.Idzie popływać , obsługa... Dominik Jeszmuła OBSŁUGA BASENU (1) Mam bardzo mieszane uczucia co do Pań pracujących na Basenie, np.: Pani w... Inga