!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super, extra, nie wiem co więcej napisać, ale zdecydowanie POLECAM !!!... Amanda SUPER (1) Chodzę od roku ,polecam jest to najlepszy basen w trójmieście zbyszek Wojciechowski Basen (1) Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu. Mati
Basne jest super... (2) ... gdyby nie to ze przez politykę dyrekcji nie można tam kupić karnetu... Marek Moja opinia (1) Do Gdyni przeprowadziliśmy się jakiś czas temu, a że wspólnie z mężem kochamy... Sandra Obsługa mokrego baru. (1) Jestem stałym bywalcem. Zastanawiam się czy obsługa mokrego baru pracuje tam... Bywalec adas - opinia (2) trojmiejskie baseny sa jak najbardziej najlepszymi basenami w polsce!!! adas Pogorszyło się :( (1) Cena za basen w górę, szkoła bobasów skrócona do 30 min. , odrobić nie można,... Ania basen nie dla pływaków (3) Zdecydowanie nie jest to basen w którym popływasz trochę szybciej. Co mi... biker Basn Sopot ul. Haffnera , karta pływacka ?! (1) mam pytanie. czy orientuje sie ktos moze czy na basenie w Sopocie na Haffnera... D. Żal (1) Żal, ponieważ obsługa w kasie jest niemiła, panie są niesympatyczne, a... Wojciech Kaźmierczyk Aquapark - karnet (1) witam. zastanawiam sie zeby wziac karnet w aquaparku, jednak nie zabardzo... spyas bardzo niemiłe pierwsze wrażenie (1) Dużo w temacie Argonaut nie mam do powiedzenia, bo na wskutek pierwszego... mieszkaniec Gdańska aqua aerobic (1) Świetne zajęcia:) jul Całkiem dobry basen :) (3) W końcu udało mi się znaleźć w Gdańsku basen nie wykupiony kompletnie przez... tygrys wodny Centrum Sportowe 'U Jezuitów' (1) Doskonały basen: miła obsługa, czyściutko, piękna woda (oznowana!), ludzie... Marek M. Kielgrzymski Pytanie do bywalców (2) Wybieram się do aquaparku. Czy mogę być w spodenkach czy muszę sobie kupić... Arci basen ok (1) Generalnie basen jest w porządku, ale w tygodniu tłok, chociaż pływa się... m Basen godny polecenia (1) Korzystam z usług tego basenu średnio 2x w tygodniu, w zasadzie nie ma się do... ok uwaga (1) Basen jest ok , gorzej ma się sprawa DOSTANIA na basen w normalnych godzinach... >>Nutka