ARGONAUT z BASENU MOSiR na CHEŁMIE..... (6) Mi na początku nie uśmiechało się jeździć z Przymorza aż na Chełm... Magda Mróz Szkoła Pływania i Nurkowania ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja.... (7) Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów... ARTURO magdul - opinia (1) Basen super, instruktorzy zajmujący się naszymi dziećmi pierwsza klasa. Jeden... magdul
Ja nie mam zastrzeżeń (1) Niem posiadam żadnych zastrzeżeń co do tego basenu.Idzie popływać , obsługa... Dominik Jeszmuła OBSŁUGA BASENU (1) Mam bardzo mieszane uczucia co do Pań pracujących na Basenie, np.: Pani w... Inga Akacja - opinia (1) Od dłuższego czasu chodzę z moim maluszkiem na basen. Zajęcia dla bobasów... Akacja To jakiś KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Chciałem przedłużyć mój i żony karnet na basen mosir , wystany w kolejce , a... Darek Denke Super basen (1) Polecam ten basen, wszystko w nim mi się podoba. Miałam okazję korzystać z... Angelika G basen- kupno karnetow (1) basen jest ok- ale kupno karnetow odsyla do czasow kiedy po wszystko stalo... anna przekonaj sie sam - tu jest OK!!!!!!! (1) Profesionalna obsługa, ładny wystrój, fajna atmosfera i przystojni... Tatka SUPER!!!!! (2) Basen jeden z lepszych w trójmieście, jedyny mankament to za dużo ludzi... Monia nie chodzcie tam! (1) Basen mistrzostwo swiata i dlatego chce go miec CAAAAAAŁEEEEEGOOO dla siebie.... morganfriman aaa - opinia (2) ...każą sobie płacić 50 zl za śmieszny pasek,taki nowy wymysł... aaa extra basen dla początkujących (1) polecam ten basen-super czystosc, extra woda i atmosfera. darek świetna pływalnia (1) woda jest czysta i to cenię najbardziej, nie czuć chloruj!!! ceny są dobre... A.K. Bardzo średnio (2) Chodziliśmy rodzinnie na zajęcia dla bobasów. Na początku było wszystko ok,... mama parki Droga Pani Basiu " KOMEDIANTKO" (1) Jak mi wiadomo to na Pływalni Krytej MOSiR w Gdańsku przy ul.Chałubińskiego13... Sławek Mijakowski Super basen (1) Ten basen w przeciwienstwie do wielu basenow w trojmiescie i nie tylko jest... Kasprzykowie komedia (1) WItam! to co się dzieje na basenie, to jakaś żenada. Publiczny basen, który... Basia Super czysty i przyjazny basen (1) Odwiedzam ten basen od ponad roku minimum raz w tygodniu .Przestańcie... Krzysiek