Niewiarygodne zmiany... (1) To co było tam jeszcze ponad pół roku temu i co jest teraz, to jakby porównać... MP Brak organizacji i bałagan (1) Jeżdżę na basen często , głównie jako opiekun grup szkolnych .Takiego... Magda Basen na Chełmie w Gdańsku (1) Problem stanowi podejście dyrektorów szkół przy których są baseny pływackie... Wojtas Gdańsk
Basen, na którym się sporo dzieje... (1) Od początku roku korzystam z tego basenu i mogę polecić go jako najlepszy, w... gofgalk jedno wielkie nieporozumienie (1) Na tak niewiele plywalni krytych w Gdansku, funkcjonowanie basenu mosiru to... Dagmara asia - opinia (1) bardzo załuje ,ze nie ma szatni w,której mogliby sie przebierac np tata z... asia mama - opinia (1) drogo, niskie ciśnienie w prysznicach i lejący się z nich wrzątek mama ... przy sprzedaży karnetów !!!!!!! (1) Wczoraj od 11 godziny stałem w kolejce za kupnem karnetu na sezon 2008/09,... Niezadowolony Basen bardzo fajny.... (1) Chociaz przydal by sie remont. Jako scuba diver podoba mi sie glebokosc... pinkola BASEN MOSiR-u na Chełmie to super miesce -POLECAM WSZYSTKIM. (1) Najlepsza pływalnia na której sie uczylem!!;-)) Jest to nalepsza szkola... Pływak RATOWNIK (1) OGÓLNIE BASEN FAJNY, CZYSTY. DENERWUJE MNIE TYLKO JEDEN RATOWNIK, KTÓREMU... :) :-) (1) moje dziecko uczęszcza na naukę pływania na ten basen od ponad roku ,jestem... asia Klimat i atmosfera (1) Miła i profesjonalna obsługa oraz niepowtarzalny klimat. Habakuk Jakie problemy z kupnem karnetów na basenie ????!!!!! (1) Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie. Poszłyśmy na... trower yyy, ten no. (1) bylo fajnie jest beznadziejnie. Nie moglem dodzwonic sie na basen. Dzwonilem... morganfriman Lochu - opinia (1) Prawdziwy basen. :) 3,5 metra głębokości, mało chloru - wiec przejrzysta... Lochu Zmiany... (1) Do niedawna było super. Wchodziliśmy czteroosobową rodziną w niedzielny... Aldona to kpina (1) Na basenie byłam dzisiaj.Na wybudowanie tego basenu płacili moi rodzice i... Iwona Kapitaonie (1) Super Hiper Fajnie Lulek absurd (1) Basen jest nowy, czysty,ogolnie fajny. Tylko jest jeden problem-BRAK MIEJSC!... chciałby pływać