Sport to zdrowie (1) Basen jest przestrzenny, czysty i zachęca do uprawiania różnego rodzaju... Mon Polecam (1) Basen jest fajny, troczhę mały, ale idealny dla osób uczących się pływać... Sylwia834 ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Byliśmy na zajeciach po raz pierwszy i napewno nie ostatni.Jest świetna... Abraham
Paweł - opinia (1) Moim zdaniem za drogo (12 zł za 45 min!!!) Obsługa raczej niemiła, po... Paweł Miła atmosfera (1) polecam , miła obsługa, czyta woda w basenie, i co najwazniejsze nie ma tłoku marcin Niewiarygodne zmiany... (1) To co było tam jeszcze ponad pół roku temu i co jest teraz, to jakby porównać... MP Brak organizacji i bałagan (1) Jeżdżę na basen często , głównie jako opiekun grup szkolnych .Takiego... Magda Basen na Chełmie w Gdańsku (1) Problem stanowi podejście dyrektorów szkół przy których są baseny pływackie... Wojtas Gdańsk Basen, na którym się sporo dzieje... (1) Od początku roku korzystam z tego basenu i mogę polecić go jako najlepszy, w... gofgalk jedno wielkie nieporozumienie (1) Na tak niewiele plywalni krytych w Gdansku, funkcjonowanie basenu mosiru to... Dagmara asia - opinia (1) bardzo załuje ,ze nie ma szatni w,której mogliby sie przebierac np tata z... asia mama - opinia (1) drogo, niskie ciśnienie w prysznicach i lejący się z nich wrzątek mama ... przy sprzedaży karnetów !!!!!!! (1) Wczoraj od 11 godziny stałem w kolejce za kupnem karnetu na sezon 2008/09,... Niezadowolony Basen bardzo fajny.... (1) Chociaz przydal by sie remont. Jako scuba diver podoba mi sie glebokosc... pinkola BASEN MOSiR-u na Chełmie to super miesce -POLECAM WSZYSTKIM. (1) Najlepsza pływalnia na której sie uczylem!!;-)) Jest to nalepsza szkola... Pływak RATOWNIK (1) OGÓLNIE BASEN FAJNY, CZYSTY. DENERWUJE MNIE TYLKO JEDEN RATOWNIK, KTÓREMU... :) :-) (1) moje dziecko uczęszcza na naukę pływania na ten basen od ponad roku ,jestem... asia Klimat i atmosfera (1) Miła i profesjonalna obsługa oraz niepowtarzalny klimat. Habakuk Jakie problemy z kupnem karnetów na basenie ????!!!!! (1) Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie. Poszłyśmy na... trower yyy, ten no. (1) bylo fajnie jest beznadziejnie. Nie moglem dodzwonic sie na basen. Dzwonilem... morganfriman