Dojazd (1) Wie ktos jak dojechac tam od Dworca PKP ? Prosze o kontakt na prv 6894242... Rozisowo Mały przeładowany basenik (1) Kiedyś, ten basen miał opinię czystego, ale ta opinia może być prawdziwa... pływak :) (1) Miałem to szczęscie, że udało się kupic karnet. Chodziłem pare miesieczy i... kam
paranoja (1) To jakaś paranoja. Tam wogóle już nie ma wolnych miejsc delfin karnety (1) juz raz był awantura ze nie mozna w normalnych godzinach skorzystac z basenu... tomasz karolina - opinia (1) Panie z obslugi - w zaleznosci od zmiany - raz fajnie, raz kiepsko, to... karolina Wielka granda !!! (1) Próbowałem kupić karnet na nowy rok szkolny 2007/2008 i okazało się że brak... s.g. drogo, mało atrakcji, nskie ciśnienie w prysznicach (1) Przemek elo dla wsztkich twalrdzielow takich jak ja xDD (1) 10 jest fajnie bo czasami można skakac i są fajne laski Grzechu Strona Internetowa (1) Strona Internetowa to podstawa informacji o danym obiekcie a ten basen jej... Ptik Ratownicy (1) Ratownicy mnie tylko wkurzają bo tylko na laski patrzą albo siedzą w nie... Michael zajęty zbyt czesto (1) szkoda tylko ze ciężko się dostac n aten basen no i jedna pani w kasie jest... neptunka no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha PANICZ NA WłOśCIACH (1) jest super basen bo to trzeba przyznac czysciutka woda, instruktorki... bywalczyni beznadzieja (1) to jest brodzik nie basen! w najpłytszym miejscu płynąc dotyka się niecki! I... mieszkaniec suchanina (od niedaw