polecam (4) Witam, od października zapisałam moją córeczkę na naukę pływania do p. Mirka... Natalia Nie do wiary (2) Brak obsługi telefonicznej kas-nie istnieje nr 0583036678 zwyczajnie prawie... zen Basenowe kłopoty (2) Krótko. Brudno, podłoga okropna, głośno i burdelarsko. Nie polecam, lepiej... Anka
Gdyby nie obsługa (1) Gdyby nie obsługa, byłoby całkiem znośnie. Instruktorzy pływania dla dzieci... iga żenada (1) do właściciela/li - w rejestracji Pani poinformowała,że nie jest to państwowa... mama czysty basen (1) Co do niektórych opinii się zgadzam a chodzi o obsługę pracujących tam pań,... Renata rozczarowanie (3) Nie zgadzam się z przedmówcą. Do Novotelu chodzę na basen od 6 lat, zawsze... stały klient Jak to w Polsce (1) Od dawna poszukuję pływalni, gdzie można popływać i czuć się fajnie. Basen na... Michał przyjemny obiekt (1) Byłem w Centrum Sportowym pierwszy raz !!! Muszę powiedzieć, że... Mirek .... (2) genralni chodze na ten basen non stop mam blisko i bylo wszystko ok. od... Kasia super (1) Jestem emerytką, wraz z mężem szukaliśmy odpowiedniego basenu dla siebie, na... Maria Najładniejszy i najbardziej profesjonalny basen w Gdyni (1) Naprawde polecam. Od kilku lat trenuje pływanie i bywałam już na wielu... chloromaniak widać duże zmiany (2) obiekt zmienił swoje oblicze, czysto i przyjemnie, ktoś w końcu zadbał o... Michał Basek-Karwiny (1) Z tego obiektu korzystam od wielu lat i moje zdanie nie zmieniło się. Nadal... Ktosia Świetny Basen (2) Obsluga bardzo miła, basen jest naprawdę czysty. W tygodniu jest trochę tłok,... Gall anonim ;) Re: Strona Internetowa (2) Basen ogólnie ok. Ceny na dzień dzisiejszy to 7zł ulgowy (tylko dla... fox_master Przyjemnie, ale (3) Basen jest bardzo przyjemny, naprawdę można się wypływać:) Jednak nie... Em Jednym słowem "klapa" (1) Od początku Wakacji zacząłem korzystać z owego basenu... no i było to moje... ogarnijcie się naprawdę świetni instruktorzy (1) Powiem szczerze, że nie potrafiłam pływać wgl, bałam się wody. A po tych... Majka Godny polecenia! (2) Na basen chodzę regularnie. Ze strony obsługi nigdy nie spotkałem się z... Czwarty