jest ok - polecam:) (1) Basen nie jest olimpijski ale spokojnie można popływać, ludzi było w sam raz,... Piotr Gurkenos Basen bez... mydła pod prysznicem (1) Z racji wykonywanego zawodu jeżdżę sporo po świecie. Lubię pływać, więc bywam... Marcin Dzikie tłumy.... (1) Do Novotole chodzilem od lat, jednak to co sie tam wyrabia od jakiegoś czasu... jamski
Duży basen PG - REWELACJA. Argonaut - godne polecenia! (2) Witam serdecznie. Musiałem dodać tą opinię. Pochodzę z Mazowsza, w Gdańsku... Damian J. - pracownik PG Wstyd (2) Wstyd dla Gdańska, że nie posiada basenu, na który można wejść bez problemów,... Zinga Aqua aerobic (4) Polecam, dużo ćwiczeń, zajęcia trwają godzinę i nie ma tłumów ludzi :)) POLECAM X Polecam trenera Tomka! (1) Jeśli ktoś chce nauczyć sie pływać, posłać na prawdziwe owocujace zajęcia... Yyy nieuczciwe zachowanie (4) Z usług obiektu korzystałam na podstawie karnetu z pracy. Beauty derm... była stała klientka niron - opinia (1) Co prawda toalety a raczej ich brak (przynajmniej męskiej) mogą zrazić , ale... niron lubią sprawiać niespodzianki (1) Jest 07:05 (rano) właśnie wróciłem z basenu - bez "zamoczenia". Okazało się... Gdynianin polecam dla dzieci (4) maly basen super dla dzieciakow, woda ciepla i plytka, powietrze cieple,... Aleksandra Super relaks. (1) Byłem na basenie, saunie i masażu. Nic więcej do zregenerowania sił... Irena Do modernizacji (1) Na tle pozostałych basenów... Na basen w centrum Sopotu... Na basen gdzie... Ula.Kowalska POLECAM GORĄCO (1) Polecam gorąco! Przemiła obsługa (szczegolnie w weekendy, dwie przemiłe... T.Wojcie.... Okropny! (1) Nie polecam osobom, które potrafią pływać cokolwiek lepiej od "pływających".... Tomek Basen jak to mały tani basen (6) Bez większych rewelacji, ot nie wielka pływalnia kryta. Szału nie ma, woda... Kasia Argonaut z Basenu MOSiR na CHEŁMIE to Skuteczna nauka plywania za przystepna cenę w milej atmosferze!!! (13) Argonaut to Skuteczna nauka plywania za przystepna cenę w milej atmosferze!!!... Sławek Mijakowski Ogolnie ok..... (1) z tym ze ostatnimi czasy, strasznie duzo ludzi w basenie, ktorzy nie za... maj Syfkiła (2) Ma Pani dużą racje jakośc żadna ,w toaletach śmierdzi moczem kabiny... Anna zaj...sty basen ! (1) nie rozumiem ludzi, którzy uważają , że coś nie tak jest na basenie , higiena... kasia