Baza Marzeń

Przedszkola

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 14

Super Przedszkole, polecam. (1) Rewelacyjne Przedszkole dla wymagających, wyjątkowych i wszystkich dzieci.... Jolka 4 cudowne lata........... (1) NADCHODZI MOMENT POZEGNANIA....:-( po 4 cudownych latach w Przymierzu z... Ewa Z serca polecam (1) Szanowni Państwo, Bardzo gorąco polecam przedszkole z którego z przykrością... Ojciec Martnki
Potwierdzam! (4) Widzę że znalazł się ktoś odważny. Potwierdzam opinię, że co roku zmienia się... Mama dziecka Mama - opinia (1) Jako pedagog z dziesięcioletnim stażem w polsce oraz za granicą wiedziałam ze... Mama Wyjątkowe przedszkole (1) Moja 5 - letnia córeczka uczęszcza do "Twórczej Akademii" już 3 lata. Jestem... Mama Liwii Wyjątkowe przedszkole (1) Oczywiście doskonała organizacja czasu, podejście do dzieci i setki innych... Mama niespotykane przedszkole (1) Kocham to przedszkole!!!BEZWZGLĘDNIE NAJLEPSZE NA RYNKU!!! Czuję się... ANETA Cudowne przedszkole (1) Mój 2,4 letni synek jest zachwycony tym przedszkolem od naszej pierwszej w... zadowolona mama Konrada CUDOWNE MIEJSCE TWORZONE PRZEZ LUDZI Z PASJĄ:) (1) Mój 3,5letni obecnie synek chodzi do tego przedszkola od samego początku... Mama żywego sreberka Mateuszka:) REWELACYJNE PRZEDSZKOLE!!!!!!!! (1) Od dawna szukałam dla mojej córeczki (3 latka) takiego miejsca. Wchodząc... Agnieszka Bereźnicka Nowe SUPER przedszkole (1) Moje dziecko jest prawie dwulatkiem i po dużych przejściach zdrowotnych więc... Aga