Centrum Stomatologiczne Beautiful Smile

Stomatolodzy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 52

Madzia M - opinia (1) Bardzo dobry salon. Pani Monika ma super podejście do klienta. Szybko widać... Madzia M Robert - opinia (1) Polecam, profesjonalizm i miła obsługa Robert Natalia - opinia (1) Zdecydowanie polecam to miejsce! Ogromna wiedza i profesjonalne podejście. Natalia
Patrycja - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta a efekt świetny! Pani Dr już na pierwszej... Patrycja Ewelina - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam ten gabinet. Ewelina Regina M. - opinia (1) Polecam salon Beautiful Smile. Leczenie przebiegło sprawnie i bezboleśnie.... Regina M. Zenon - opinia (1) Salon odróżnia się od innych profesjonalizmem, indywidualnym podejściem do... Zenon Tomek - opinia (1) Najlepszy dentysta serdecznie polecam Tomek Viktor - opinia (1) Really recommend this place and will visit again Viktor Mikolaj - opinia (1) Swietna obługa i bardzo zadowolony z końcowego efektu Mikolaj Marta - opinia (1) Przemiła obsługa i bardzo profesjonalne podejście do klienta, zawsze bardzo... Marta Mariusz - opinia (1) Jestem zadowolony. Polecam, szybko sprawnie. Mariusz Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Monikę, przesympatyczna osoba, profesjonalne... Natalia Łuki - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa, jestem bardzo zadowolony Łuki Maks - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, i najlepsza pani doktor Monika, która... Maks Tomasz - opinia (1) Zakończyłem już leczenie ortodontyczne i jestem bardzo zadowolony z efektu... Tomasz Kamil - opinia (1) Super profesionslna obsługa. I miła atmosfera. Kamil Katarzyna - opinia (1) Polecam Pania Doktor z calego serca. Jako jedyna podjęła się mojego leczenia... Katarzyna Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam Centrum. Pani Doktor naprawiła mój zgryz, który zaczął się... Karolina Oliwia - opinia (1) Osobiście nie polecam. Cukierkowe posty na mediach społecznościowych nie... Oliwia