salon nadal jest:) (2) Całe szczęście salon nadal jest tylko pod inną nazwą. Cała obsada została -... Magda stała klientka maicure hybrydowy (1) Robilam w Beauty Heaven manicure hybrydowy. Po 2 dniach zaczął odchodzic na... magda Słaba jakość kosmetyków (2) Manicure ok., ale produkty, na których pracują w zakładzie do manicure... Niezadowolona
fajnie, ale... (1) Miło, fajnie i przyjemnie ale czas oczekiwania na wizytę jest absolutnie za... kiki odradzam! (1) Obsługa manicure znajduje się w pomieszczeniu tak małym jak schowek na miotły... elena Rozczarowana (2) Pierwsze wrażenie dobre. Jednak czas jaki spędziłam u fryzjera przeraził... ana Polecam! Pani fyzjerka Marta zna się na rzeczy :) (1) Lubię dobry klimat u fryzjera oraz profesjonalizm... jak każdy! Pani Marta... Agnieszka pozory mylą (1) Salon na pierwszy rzut oka wydaje się przyjazny klientowi (pakiety usługowe,... mirabel Profesjonalnie! (2) U fryzjera a konkretnie u Pana Mateusza byłam pierwszy raz i nie ukrywam że... Zadowolona klientka Dziekuje Pani Karolinie i Panu Mateuszowi (5) Juz na wejsciu bardzo uprzejma i sympatyczna Pani Karolina zaproponowała... Wioletta Przesympatyczna Pani Marta (2) Byłem dzis na strzyzeniu u Pani Marty. Weszłem bez zapisu akurat udało sie i... Olek Niestety nie. (3) Ja miałam pakiet fryzjer+kosmetyczka+manicure... i tak: Niestety trafiłam na... Ola Szczerze polecam ; ) (2) Polecam serdecznie ten salon , gdyż chociaż byłam tam po raz pierwszy ,... Kasia Ewa - opinia (1) Rewelacja! W końcu trafiłam na profesjonalną usługę i korzystny pakiet.... Ewa Mój fryzjer (1) To jest mój fryzjer - czy włosy ścina pani Marta czy pan Mateusz zawsze... nadia Podziękowania dla pana Mateusza. (1) U fryzjera w Beauty Heaven byłam po raz pierwszy i wyszłam oniemiała z... Agnieszka mega zadowolona :)) (1) Korzystam z usług salonu od samego początku:) Jestem bardzo zadowolona,... Klientka P. super!!!! (1) bylam dzis pierwszy raz w salonie- robiłam zabiegi oczyszczające twarzy,... karolina BARDZO ZADOWOLONA (1) Witam wszystkich, zdecydowanie polecam ten salon. Sympatyczna obsługa z którą... Maja Cukiereckowa - opinia (1) Polecam jak najbardziej ;) Cukiereckowa