Grzegorz - opinia (1) Polecam i pozdrawiam Pana Darka. Parę miesięcy minęło, drzwi działają bez... Grzegorz Polecam (1) Jestem stałą klientką firmy i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Dotrzymują... Ewa Zadowolony klient Koleczkowo (2) Panie z salonu udzieliły konkretnych rad i poleciły odpowiedni towar wedle... Maciej
serdecznie polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w salonie. Jakość drzwi i podłóg na... jola i maciej Jestem pod wrażeniem! (1) Zdecydowanie mogę polecić obsługa na najwyższym poziomie ukierunkowani na... Justyna czas oczekiwania-wieczność... (1) Zamówiliśmy drzwi wraz ze wstawieniem w sierpniu 2015 roku. Czas realizacji... klient Zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi,Pani Asia jest naprawdę wyjątkową osobą i... Bartosz Wszystko SUPER - do momentu złożenia zamówienia- póżniej to już tylko .... (1) Niestety nie polecam usług w sklepie Bel-Pol na Kowalach. Na początku... Zawiedziony klient Panele (1) Wybrałam w Bel- Pol na Kowalach panele podłogowe,jednak na stanie w magazynie... Danuta K. Potraktowany - opinia (1) Jeżeli macie ochotę przeżyć koszmar i stracić przyjaciół(niestety poleciłem... Potraktowany KATASTROFA NIE FIRMA KLIENT ZŁY FIRMA BEZ ZARZUTU (1) UWAGA PRZED PSEŁDO FACHOWCAMI I FIRMA BEL-POL KOWALE GDAŃSK MOGĘ KAŻDEMU... ZAWIEDZIONY POSTAWA FIRMY Polecam (1) Faktycznie Pani Asia-PETARDA.Jestem naprawę zadowolona,ułożenie podłóg... anna Polecam (2) Świetna i fachowa pomoc, nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi. Zakupiłem... michał stańczyk POLECAM (1) W sklepie kupiłem panele podłogowe oraz drzwi wewnętrzne. Obsługa fachowa.... Jaroslaw_K Również odradzam (1) Po niecałych dwóch latach skrzydło drzwiowe(wewnętrzne) się rozwarstwiło.... Lapka Niezły asortynebt natomiast podejście do Klienta...brak profesjonalizmu (1) Krótko i na temat bez rozwodzenia się,firma w ofercie posiada niezły wybór... Przecietny klient Odradzam zakupy w tym miejscu (1) W piątek w godzinach popołudniowych (16-17), wybrałam się do sklepu BEL-POL w... nata_122 Super sklep (1) Świetna obsługa, miły kontakt z pracownikami, pełen profesjonalizm karramba Żenada (1) Przede wszystkim osoby nie znają produktów które sprzedają. Fakt szybko... Przemek bardzo dobra obsługa i montaż (1) A u mine wszystko na 5+!!! Zamówiłem 4 szt drzwi dre za 4000zł. Bardzo miła... Krzysztof S.