Dla facetów (1) Warto od czasu do czasu zadbać o cerę szczególnie w takim dziwnym okresie jak... Mieczysław Polecam! (1) Za każdym razem, gdy korzystam z usług Le Sens to życzę sobie, żeby być tam... Dorota najlepszy salon kosmetyczny spa (1) kompetentna , miła obsługa.przepiękny wystrój(nawet w toalecie)kosmetyki... katarzyna kędzierska
Ten salon SPA otrzymał w 2013 pierwszą nagrodę więc... (1) ...kontynuacja wysokiej jakości usług idzie cały czas dalej w kierunku... MK Depilacja ciała (1) Świetna obsługa. Zabieg był bardzo dokładnie wykonany przez przemiłą... Anna Salon wyróznia się wyjątkową atmosferą. (1) Bardzo lubię nastrój stworzony w salonie : uśmiech pracowników, wystrój... Gosia Polecam !! (1) Godny polecenia salon kosmetyczny !! Postanowiłam zorganizować w nim wieczór... Magda Najlepsze Spa Day w Trójmieście (1) Jestem pod dużym wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi w salonie Le Sens.... Mariusz relaks + bajka (1) miesiąc temu byłam tam z mężem na masażu Lomi Loimi z okazji rocznicy ślubu.... Ania Polecam paniom salon Le Sens (1) Wracam tu zawsze, bo jest profesjonalnie, w miłej atmosferze, w pięknym... Ania Wracam tam!:) (1) Rewelacja:)Nie zawiodłam się,Fryzjer---mega,przemiły i zdolny:) Szefowa... Justyna Pieknie,Przytulnie I profesjonalnie!!!! (2) Witam wszystkich:-) Ostatnio kolezanka polecila mi nowy salon kosmetyczny... Izabela le sens (1) W mojej opinii Le Sens Day Spa oferuje wspolczesnej kobiecie wszystko to co... marzena Nie wątpiliwie najlepszy salon z najlepszym fryzjerem ! (1) P.Kamil jest osobą bardzo zdolną, widać że robi to z pasją i spełnia się w... Anna znakomity mlody fryzjer (1) P.Kamil to swietnie zapowiadajacy sie fryzjer.Kreatywny , zdolny,... kamila zadowolona (1) Od kilku lat nie mogłam znalezc w Gdansku odpowiedniego miejsca.Poczułam... Aleksandra -lekarz stomatolog Polecam kosmetyczki - szkoda tylko, iż właścicielka salonu, nie liczy się z czasem klientów :( (5) Jestem stałą klientką salonu, a właściwie to wieloletnią klientką Ivci i... jeszcze stała klientka Szczerze polecam! (1) Szczerze polecam Panią Agnieszkę. Nigdzie indziej nie miałam tak solidnie... Bożena Dobry fryzjer to połowa sukcesu! (1) Pan Kamil świetnie radzi sobie z moją głową, a w zasadzie z myciem, masażem i... Mietek Nina (1) Ninę znam od ładnych paru lat i mimo różnych, jak to w życiu, zawirowań -... Nita