Polecam!!! (1) Moje pierwsza wizyta w tym salonie i na pewno nie ostatnia. Dawno nie... Magda Koloryzacja, cięcie, modelowanie - tylko TAM ! (1) Po wielu nieudanych próbach poszukiwania dobrego fryzjera trafiłam do Pana... Agnieszka polecam! (1) dobra robota, polecam! na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług salony Martyna
Polecam (1) Przyszłam do Pana Kamila z wielką nadzieją, ponieważ według innych... Agata M Polecam (1) Pani Marta czyni cuda, jestem bardzo zadowolona Ewelina Polecam (1) Korzystam z usług fryzjerskich od kilku lat i wychodziłam z salonu z włosami... Kamila Wysoki poziom usług na stałym poziomie (1) Korzystałam z usług fryzjerskich już kilkakrotnie, zarówno w kwestii... Ania G. Polecam!!! (1) Jestem klientka Pana Kamila od lat i niezmiennie za każdym razem wychodzę... Arleta Są najlepsi (1) Czysty profesjonalizm.korzystam z usług fryzjerskich i zawsze jest efekt wow Agata Mega zadowola (1) Korzystałam z usług fryzjerskich i kosmetycznych i jestem bardzo zadowolona :) Marta Przepiękne rzęsy !!! (1) Chciałam podziękować Pani Marcie za pięknie wykonane rzęsy. Serdecznie... Marzena Żaneta - opinia (2) Pani Ewelina ręka mistrza. Najlepsza !!!Mam pięknie powiększone usteczka .... Żaneta Wizyta po remoncie w gabinecie Bell Visage (1) Salon Bell Visage po remoncie wygląda imponująco. Jakość usług jak zawsze... Alicja piekne usta (1) nie masz ust takich jakby,s oczekiwala,no cóz,natura,mistrzynia w tej materii... Zadowolona usługa kosmetyczna (1) Odwiedzam salon Bell Visage bardzo często. Za każdym razem jestem zadowolona... Joanna Klientka zadowolona z jakości obsługi (1) Odwiedziłam salon pani Eweliny , ponieważ jest on w bliskim sąsiedztwie .... Elżbieta Salon na najwyższym poziomie - maksimum zadowolenia! (1) Do salonu trafiłam z polecenia, choć miałam pewne obiekcje, gdyż dwa lata... Joanna Zdolniacha! (2) Długo nosiłam się z zamiarem wykonania makijażu permanentnego brwi metoda... Ewa Wypełnianie zmarszczek (1) Na początku trochę się obawiałam, bo to mój pierwszy tego typu zabieg, ale... Zofia Bezkonkurencyjny salon day spa (1) To słowo naprawdę pasuje do tego miejsca.Widać że właścicielka stworzyła to... Malwina