Znakomity! (1) Poszłam z polecenia. Klimat nieziemski, relaksująca muzyka, obsługa na... k8 J.M. - opinia (1) Piękny salon, super obsługa, zwłasza Pani Nina. Miałam okazję kilkukrotnie... J.M. RAJ NA ZIEMI:-)) (1) Jak dla mnie raj na ziemi, już lepiej nie mogę sobie tego wyobrazic. Po... Gosia
Le Sens Day Spa (1) Witam. Byłam tu pierwszy raz z polecenia przyjaciółek i nie zawiodłam się.... Bogna Pełnia szczęścia zdala od miejskiego zgiełku :) (1) Stonowana kolorystyka, owocowe i ukwiecone niespodzianki, karta menu w ramach... Zadowolona Exxxtra (1) dzis bylam tam po raz pierwszy,Pan Kamil przeszedl wraz ze mna wazna chwile:P... karolina Komfortowo, cicho i przytulnie, profesjonalnie i w przystępnych cenach. (1) Jestem zachwycona poziomem usług salonu, zarówno kosmetycznych jak i... Bożena Zdecydowanie polecam (1) Byłam tam na razie raz, ale podejrzewam, że na jednym razie się nie skończy.... Kasia super! (1) Polecam każdemu, kto w pędzie życia chce złapać chwilę oddechu. Naprawdę... Monika Ania - opinia (1) Podążając za moją kosmetyczką - p.Agnieszką trafiłam do salonu Le Sens i... Ania rewelacja! (1) ciepło, nastrojowo, klimatyczne... tuz po wejściu do środka czuć ze to... Julita Polecam wszystkim :) ! (1) Rewelacyjne, przyjemne, urządzone w dobrym guście miejsce, fantastyczny... Kasia SUPER MIEJSCE I MEGA OBSŁUGA (1) Do salonu trafiłem dość przypadkowo. I już od dzrzwi ciąg miłych zaskoczeń:... Paweł Le Sens bardzo przyjemne miejsce (1) Zawitałam tam dziś po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. Ciekawym pomysłem... Kasia Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Fryzjer który mnie ścinał po mimo młodego... Maciej Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi fryzjerskiej w salonie Le sens. Obsługa... Katarzyna :) (1) Salon bardzo ładnie urządzony. Obsługa bardzo miła. Fryzjerzy na prawdę... Krystyna