Bernard Samolewicz - ocena
W okresie ostatnich lat byłem klientem kilku kancelarii notarialnych. W tym roku postanowiłem znaleźć w internecie inną kancelarię, bliższą mojemu miejscu zamieszkania. Na podstawie wielu opinii tam zawartych (wszystkie pozytywne, wystawiane w okresie od około 10 lat) zdecydowałem się na wstępną rozmowę tel. z Panem Marcinem Dębskim, który pomógł mi zgromadzić załączniki do późniejszego zapisu notarialnego. Po kilku rozmowach telefonicznych i mailach wraz z siostrą (mieszkającą w Berlinie) byliśmy na umówionym spotkaniu w kancelarii mecenasa Marcina Dębskiego, który zanim akt notarialny został podpisany, wyjaśnił bardzo obszernie zapis każdego zdania. Siostra wraz ze mną byliśmy pod ogromnym wrażeniem. Po zapisie aktu notarialnego stwierdzamy, że notariusz Marcin Dębski to człowiek z pasją lubiący i wręcz kochający swoją profesję, a jego kancelaria to firma z górnej europejskiej półki. Aby nie powtarzać wielu zdań zawartych we wcześniejszych opiniach, potwierdzam prawdziwość tych opinii i pod każdą z nich podpisuję się oburącz. Wszystkich czytających opinie i zainteresowanych polecam tą kancelarię. B