Paulina - ocena (1) Pełen profesjonalizm Paulina Krzysztof - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Sprawnie, rzetelnie. Polecam Krzysztof Marzena - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie. Pan notariusz wszystko dokładnie wyjaśnił,... Marzena
Jan - ocena (1) Profesjonalna, rzetelna i sprawna obsługa. Jasne wyjaśnienie przebiegu... Jan Monika Orlova - ocena (1) Korzystałam dwa razy z kompleksowej usługi w kancelarii Pani Karoliny .... Monika Orlova Bożena Cierocka - ocena (1) Polecam Notariusz, kompetentna, super współpraca Bożena Cierocka Edyta - ocena (1) Przyszłam z typowym tematem, ale indywidualne podejście Kancelarii do klienta... Edyta Ryszard - ocena (1) Bardzo polecam Panią notariusz wszystko bardzo profesjonalnie Ryszard Aleksandra B - ocena (1) Pomoc prawna na najwyższym poziomie! Rzeczowo, punktualnie i z dbałością o... Aleksandra B Jakub Marzec - ocena (1) Ogromy profesjonalizm i rzetelność.Pani Agnieszka wykazała się ogromną wiedzą... Jakub Marzec Ryszard - ocena (1) Bardzo polecam Pana Notariusza, świetna obsługa, bardzo profesjonalny... Ryszard KM - ocena (1) Najlepsza kancelaria w Sopocie. Bardzo duża wiedza merytoryczna i dodatkowo... KM Monika - ocena (1) Chcę podzielić się naszą bardzo pozytywną opinią o Kancelarii Notarialnej z... Monika x - ocena (1) Super obsługa. Bardzo rzetelna firma. x Jolanta - ocena (1) Profesjonalna i kulturalna obsługa. Pani notariusz Stodoła godna polecenia.... Jolanta M. - ocena (1) Pani Stodoła została nam narzucona przez dewelopera, niestety z takim brakiem... M. Michał - ocena (1) Polecam usługi tej kancelarii. Ja i moja rodzina korzystaliśmy już kilka razy... Michał Patrycja Lutecka - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza i najsympatyczniejsza Pani Notariusz w Pruszczu... Patrycja Lutecka Magdalena Kukiełka - ocena (2) Bardzo niemiła Pani Notariusz.Na pewno nie skorzystam nigdy z usług tej... Magdalena Kukiełka Michał R. - ocena (1) Bardzo sympatyczna, uczciwa, profesjonalna Notariusz. Jestem bardzo... Michał R.