JG - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, wraz z dodatkowymi wyjaśnieniami ze strony Pana... JG Tadeusz Kijewski - ocena (1) Mam 2-wie krytyczne uwagi. Usunięcie poniższych usterek, może podnieść... Tadeusz Kijewski Tadeusz Kurek - ocena (1) Profesjonalnie,szybko,sprawnie. Tadeusz Kurek
Kamila - ocena (1) Kancelaria Notarialna zasługuje na najwyższe uznanie. Notariusz Marta... Kamila Karol - ocena (1) Nie polecam ,byłem u tego pana pierwszy i ostatni raz ,niby wszystkim dobrze... Karol Anna M - ocena (1) Pan notariusz bardzo empatyczny . Doradzi . Jest uczciwy i bardzo pomocny.... Anna M Andrzej - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Zamówiłem pełnomocnictwo. Zrobili to bezbłędnie i na... Andrzej orpp - ocena (1) Full profesjonalnie orpp Michał - ocena (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa Michał Katarzyna - ocena (1) Do Pana Marciniak trafiłam z polecenia potrzebując porady dot. kupna lokalu z... Katarzyna BL - ocena (1) Super profesjonalna i bardzo miła atmosfera w Kancelarii. BL Walenty Adamonis - ocena (1) Kompetencja . Kultura. Zetelnosc . To są cechy , jakie reprezentuje p.... Walenty Adamonis arkadiusz - ocena (1) Witam serdecznie Jedna z Najepszych kancelari w Trójmieście Dzięki... arkadiusz Mar. - ocena (1) Nie polecam A.Stodola narzucona nam przez dewelopera, nieścisłości w akcie,... Mar. Ewa - ocena (1) Z usług kancelarii skorzystałam dwukrotnie. Za pierwszym razem spotkanie... Ewa J.C. - ocena (1) Bardzo rzeczowa i przesympatyczna rozmowa. Pełen profesjonalizm i życzliwość.... J.C. Krzysztof - ocena (1) Rewelacja pod każdym względem. Krzysztof Arkadiusz - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług Pani Notariusz Eweliny Awramik i z... Arkadiusz Jakub Abol - ocena (1) Serdecznie polecam tę kancelarię notarialną! Pani Notariusz wykazała się... Jakub Abol Joanna - ocena (1) Szczerze polecam Pana Norariusza Krzysztofa Kradziecki. Niesamowity... Joanna