Grzegorz K. - ocena (1) Jestem pod wrażeniem kompetencji i profesjonalizmu a przy tym empatii Pani... Grzegorz K. Adam Jakubowski - ocena (1) Polecam tę Kancelarię Notarialną, za to że w słowach prostych potrafią... Adam Jakubowski Marcin - ocena (1) Korzystam od wielu lat. W pełni polecam. Marcin Sulma
Michał - ocena (1) Kilkukrotnie korzystałem z usług kancelarii w ciągu ostatnich lat przy... Michał Monika - ocena (1) Maja oddzwonic, nie oddzwaniaja. Nie odbieraja. Strona nie dziala, nie mozna... Monika Maciej Szwałek - ocena (1) Pani Greta niejednokrotnie udowadniała że potrafi dokonać niemożliwego ale... Maciej Szwałek Maciej Szwałek - ocena (1) Pani Greta niejednokrotnie udowadniała że potrafi dokonać niemożliwego ale... Maciej Szwałek Edyta - ocena (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Wszystkie Panie bardzo pomocne i miłe. Edyta AG - ocena (1) Polecam i korzystam od ponad 10 lat, wysoka jakość obsługi, szybkie terminy,... AG Ryszard - ocena (1) Jako pośrednik nieruchomości miałem przyjemność współpracować z Kancelarią... Ryszard Jolanta - ocena (1) Najlepsza Notariusz w Trójmieście. Miła, konkretną, o ogromnej wiedzy prawnej. Jolanta Arek - ocena (1) Tanio, szybko i w miłej atmosferze. Byłem dwa razy i osobiście polecam :) Arek K. - ocena (1) Niestety, doświadczenie z tą firmą było rozczarowujące. Obsługa klienta... K. Piotr Szeffer - ocena (1) Gorąco polecam, profesjonalnie, na czas i z głową, świetna Kancelaria, wielka... Piotr Szeffer W&B - ocena (1) Rzeczowo, sprawnie i solidnie. To krótki opis naszych spotkań u notariusza... W&B Klient - ocena (1) Usługa wykonana sprawnie, po szybko uzgodnionym terminie. Polecam Klient Jacek - ocena (1) Bardzo kompetentna Notariusz w konkurencyjnych cenach. Jacek Marek - ocena (1) polecam! Profesjonalnie, szybko, sprawnie, uczciwie! Marek Marta - ocena (1) Mam przyjemność współpracować z zespołem Kancelarii Notarialnej not.... Marta danusia - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Anna Rudnicką. Proces sprzedaży mieszkania przy... danusia