stanowcza odmowa (1) nie znalazłem zrozumienia w przyjęciu usługi która mogłaby być doknana... Krzysztof K. NIE POLECAM!!! (1) Mieliśmy z narzeczonym wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego w... Magda kiepska obsługa (1) Bardzo kiepska obsługa klienta, panie cały czas coś mruczą pod nosem jakby... Joanna
wspaniała obsługa (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na wysokim poziomie. Elżbieta NIEKOMPETENTNI (1) byłem klientem Kancelarii Pana Pietrasika, zostałem cztery razy wprowadzony w... Kultura profesjonlizm (1) profesjonlizm angi POLECAM (1) Miła i fachowa obsługa klienta, terminowość, punktualność i rzetelność. Anna W koncu ktos nastawiony 'pro kliencko' (1) W koncu notariusz, ktory nie trzyma nochala wysoko tylko rozumie, że mamy... Jarek Notariusz ktorego warto odwiedzac (1) Dobra obsluga, pozytywne nastawienie do klienta, wysoki profesjonalizm,... Ryszard GODNA POLECENIA. (1) JEDNA Z NAJSTARSZYCH KANCELARI NOTARIALNYCH W GDYNI WSPANIALA ATMOSFERA... CZESLAW BAUKGART Terminowość i rzetelność (1) Terminowość i rzetelność to podstawa działalności przedmiotowej Kancelarii... Darek