- Opinia (1) Od lat wraz z rodziną korzystam z usług Kancelarii P. Osypińskiej - Balcerzak... Marta Nowik-Kościołowska Zapytanie o sprawy spadkowe (1) Profesjonalna i wyczerpująca informacja telefoniczna.Na nurtujące mnie... Danuta Samołyk Halina Witkowska - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem zaskoczona poprzednią opinią gdyż moje wrażenia po... Halina Witkowska
Aleksandra - opinia (1) Bardzo miłe wrażenia.Szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na dobrym... Aleksandra Polecam (1) Miła obsługa, profesjonalna i otwarta na klienta. Absolutna czołówka jeśli... Piotr Polecam, bardzo wysoki poziom świadczonych usług (1) Przemiła obsługa i bardzo przystepna cena Małgorzata Mazurkiewicz dogodna lokalizacja i godziny urzędowania (1) notariusz, do którego chce się wracać Adrian Kessler Katarzyna Zarembska - opinia (1) bardzo miła ,szybka oraz profesjonalna obsługa Katarzyna Zarembska Profesjonalna obsługa, miła atmosfera (1) naprawdę polecam Bogumiła Borkowska ŻYCZLIWIE POLECAM. (1) Miałam przyjemność korzystania z usług Kamcelarii Notarialnej Pana Notariusza... TERESA ANNA Super Kancelaria (1) Profesjonalna, rzetelna i szybka obsługa, świetny kontakt. Elżbieta Niekompetentni pracownicy (1) Pierwsza wizyta super -pełen profesjonalizm ,druga -porażka .Pan notariusz... mika stanowcza odmowa (1) nie znalazłem zrozumienia w przyjęciu usługi która mogłaby być doknana... Krzysztof K. NIE POLECAM!!! (1) Mieliśmy z narzeczonym wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego w... Magda kiepska obsługa (1) Bardzo kiepska obsługa klienta, panie cały czas coś mruczą pod nosem jakby... Joanna wspaniała obsługa (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na wysokim poziomie. Elżbieta NIEKOMPETENTNI (1) byłem klientem Kancelarii Pana Pietrasika, zostałem cztery razy wprowadzony w... Kultura profesjonlizm (1) profesjonlizm angi POLECAM (1) Miła i fachowa obsługa klienta, terminowość, punktualność i rzetelność. Anna W koncu ktos nastawiony 'pro kliencko' (1) W koncu notariusz, ktory nie trzyma nochala wysoko tylko rozumie, że mamy... Jarek