Najlepsza Kancelaria Notarialna w Trójmieście (1) Korzystam z usług tej Kancelarii przynajmniej od czterech lat.Zawsze spotykam... Krystyna Adamska negatywna (1) Piotr Langowski-osoba zaufania publicznego,czuwa aby czynnosci notarialne... Jolanta Grabowska Notariusz godny polecenia (1) Z usługi skorzystałem wczoraj. Dwa dni wczesniej bez problemu uzgodniłem... Kris
zdecydowanie nie polecam (1) To był mój pierwszy kontakt z biurem notarialnym i baaaardzo się zawiodłam... nie wierzę w przypadki profesjonalnie (1) Byłam w pełni zadowolona z obsługi kancelarii. MI pozytywna (1) Skorzystalem z usług notariusza Pana Cezarego Pietrasika. Podpisywałem w... Adam Jestem Bardzo Zadowolona (1) Bardzo miła atmosfera, panowie są przesympatyczni i profesjonalnie podchodzą... Gdańszczanka bardzo przyjemne miejsce (1) Pani Notariusz fachowa, konkretna i bardzo miła. Kasia Pełen profesjonalizm (1) polecam tą kancelarię głównie z uwagi na sposób obsługi oraz rzetelność jej... w Profesjonalizm (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie informacje ( koszta, dokumenty)... Paula K. MK - opinia (1) Bardzo polecam kancelarię Pana Jacka Warońskiego przede wszystkim za... MK bardzo pozytywnie (1) Pani Notariusz jest bardzo uprzejma, cierpliwa i kompetentna. Zdecydowanie... nika666 polecam! (1) Szybko, sprawnie, bardzo miło, profesjonalnie, dokumenty przygotowane i... Basia bardzo kiepska komunikacja (1) poprosilam Pnia notariusz o przeprowadzenie sprawy spadkowej po moich... Kasia Bardzo dobry projekt aktu notarialnego (1) Po wielu wizytach w różnych kancelariach notarialnych, tutaj udało się... Marian Matuszyński POLECAMY (1) Z czystym sumieniem możemy polecić innym klientom Kancelarie Pana... małżeństwo z Gdańska UMOWA DAROWIZNY (1) PORAZ KOLEJNY SZYBKO FACHOWO I BARDZO SOLIDNIE.JAK NAJBARDZIEJ POLECAM NAWE... ADAM BARDZO ZADOWOLONY KLIENT Z Rutynowe podejście do klienta, niedokładność (1) Notariusz sprawia wrażenie niedostępnego i znudzonego. W dniu podpisania... Ania Akt Notarialny (1) Odradzam każdemu tę kancelarię notarialną.Przez błędy w akcie tracicie czas... pawa Profesjonalizm i rzetelość (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnego i rzetelnego podejścia do Klientów. Tu... Agnieszka