Bez organizacji

Temat dostępny też na forum: Czarna Perła Hotel***
Hotel jako hotel niczego sobie dlatego wybraliśmy go na nasze wesele. Wszystko przy ustalaniu warunków było OK. W dniu ślubu czar prysł, mało jedzenia, czasem nie smaczne, brak organizacji, szefostwo nie umie przekazać poleceń pracownikom. Kelnerki niewykwalifikowane. Nie polecam jeśli chcecie aby ten dzień był najpiękniejszy poszukajcie innego hotelu restauracji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bez organizacji

Witam to co mówicie o jedzeniu jest nieprawdo miałam tam
urodziny i jest znakomicie
jedzenie super wszystkim smakowało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam robić tam wesele w przyszłym roku. Bardzo zaniepokoiła mnie ta opinia. Czy mogłabym się dowiedzieć więcej szczegółów? Sala nam się bardzo spodobała i szef nas zapewniał ze wszystko będzie super i w ogóle. Salę poleciła nam znajoma, która robiła tam wesele w 2013 i była bardzo zadowolona dlatego się zdecydowaliśmy, ale ta opinia mnie zszokowała. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam my mieliśmy tam swoje wesele w sierpniu tego roku sala nam sie też bardzo podobała a szef na wcześniejszych spotkaniach zapewniał , że bedzie wszystko ok natomiast rzeczywistość okazała się inna podnoszenie cen na miesiąc przed ślubem totalny bałagan i brak organizacji a poprawiny totalny niewypał !!! Nie wiem o co chodzi ale mój post na forum mimo że był dodany tydzień temu nadal się nie pojawił . Lokal jest ładny ale czy warto dla wystroju popsuć sobie ten najpiękniejszy dzień w życiu ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0