Sylwester (1) Mega fajna impreza, bardzo dobre jedzenie. Polecam Marek Andrzejki (1) Lokal bardzo ładny, dostosowany do tego typu imprez, obsługa przemiła, ale... Iwona andrzejki (1) Niestety bardzo się rozczarowaliśmy tegorocznymi andrzejkami. Impreza... anna
Walentynki (1) Mąż zabrał mnie na kolację walentynkową do Czarnej Perły, byliśmy tu po raz... Jagoda Pyszne Jedzenie! (1) W restauracji Czarna Perła obchodziliśmy kameralną uroczystość rodzinną.... MB andrzejki (1) zabawa okej jedzenie tez kelnerki mile ale dj to do bani a mjal tak fajnie... gosc andrzejkowy Andrzejki (1) Bawiliśmy się ostatnio na andrzejkach w Hotelu Czarna Perła. Ogólnie jestem... asia111 Wątróbka i policzki (1) Szukając z mężem restauracji, żeby zrobić córce komunię zajechaliśmy to tego... Marzena Pietrowicz Ogólnie odradzam ze względu na bardzo niemiłą obsługę (1) W tym roku mieliśmy z żoną wesele w Czarnej Perle. Lokal wizualnie... MArcin Wesele (1) Miałem okazję wspolorganizowac wesele W hotelu czarna perla i jestem bardzo... Karol polecam (1) polecam Pańswu serdecznie Czarną Perłę na idealne miejsce do organizacji... Maria Restauracja (1) Będąc przejazdem wpadliśmy z rodzina na obiad. Skusilam sie na smażonego... Magda33 Jubileusz (1) Dziadkowie obchodzili niedawno 50lecie małżeństwa z tej okazji postanowiliśmy... Julia impreza (1) W hotelowej restauracji organizowaliśmy w maju Komunię św. córki. Opieka... Dominik Zabawa na całego (1) Miałam ogromną przyjemność uczestniczyć jakiś czas temu w weselu moich... Malgorzata L Bal Pirata (1) Bardzo dziękujemy Właścicielowi i obsłudze i Hotelu za przygotowanie naszego... Ania Bal pirata (1) Wczoraj byliśmy z grupą znajomych na Balu Pirata organizowanym przez Czarną... WIOLETTA Fantastyczny Bal Sylwestrowy (2) Jesteśmy zachwyceni Sylwestrem 2016 w Czarnej Perle! Pyszne jedzenie, ilość... Eliza wesele polecam (1) Mieliśmy wesele we wrześniu 2015, wszystko było super! Jedzenie bardzo... Asia Odradzam w przypadku organizacji wesela (1) Organizowaliśmy z Mężem wesele w lutym br. w hotelu ,,Czarna Perła''.... Martyna