www.stadtrundfahrten-stettin.de (1) Jako pilot wycieczek w Polsce i zagranca, polecam nowy Hotel Czarna Perla.... www.stadtrundfahrten-stettin.de WESELE SZCZERA OPINIA. Macie potencjał i pracujcie nad sobą. (4) Po zebraniu myśli i opinii gości czas na ocenę SALA:z klimatem morskim,... Nowożeńcy Czarna Perła godna polecenia (1) Do niczego nie da rady się przyczepić. Wszystko na swoim miejscu. Polecam jak... Gość
POCHWAŁA (1) Perfekcyjne podejście do klienta ! Pozdrawiam Pana Krzysztofa z recepcji :)... WIELKIDŻO ocena na pięć (1) Miła obsługa , bardzo czysto , ceny troche wygórowane , jedyny minus to... Gość Beata - opinia (2) W Hotelu zorganizowaliśmy ,imprezę taneczną -40 osób . Wnętrze zainspirowało... Beata wesele było super! (2) Zorganizowałam swoje wesele w Czarnej Perle 15.01.2015. Termin był bardzo... Ilona dobry klimat (1) Przedewszystkim czysciutkie pokoje,obiadki smaczne", polecam wszystkim:-) kamila Super wyluz - właściciela i załogę pozdrawiam (1) W styczniu organizowałem tam urodziny , miejsce na imprezy okolicznościowe i... radomiak Dziękujemy! (1) Jesteśmy po organizacji chrzcin córki w Czarnej Perle - wybralismy tą... Angelika, Tomasz Kamińscy Niezapomniane Wesele 14.02.2015 (1) Przy takich imprezach każdy ma jakieś obawy; My ich nie mieliśmy, a złożyło... Agneszka i Paweł Niestety odradzam (2) Jedzenie przeciętne, zimne. Obsługa niemiła. Jedyna zaletą jest ładnie... :( Andrzejki (1) Widzę że w tym roku Hotel Czarna Perła również organizuje zabawę... Młody podziekowanie (1) Dziekujemy za bardzo udane 18 urodziny za pyszne jedzenie mila obsluge i... Agnieszka JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY!!!!! (1) Długo szukaliśmy z Narzeczonym miejsca na wesele ale dowiedzieliśmy się o... Hanna i Piotr K. Polecam! (1) Byłem wraz z dziewczyną na obiedzie pewnego dnia. Obiad był przepyszny!... Parka Wesele w Czarnej Perle (1) Pragniemy wyrazić swoją opinię na temiat wesela, wprawdzie jako jedni z... Marta i Sławek POLECAM!!1 (1) 23-ego sierpnia brałem udział w weselu w Czarnej Perłe. Obsługa super, bez... Artur wesele w Czarnej Perle zdecydowanie odradzam !!!! (5) na początku listopada byliśmy zarezerwować termin na nasze wesele w Czarnej... tommy Bez organizacji (4) Hotel jako hotel niczego sobie dlatego wybraliśmy go na nasze wesele.... Pan Młody