Odradzam wesele (1) W zeszłym miesiącu wraz z mężem mieliśmy wesele. Na początku kontakt z szefem... niezadowolona Szczera ocena wesela (1) Pierwsze wrażenie bardzo dobre.Na spotkaniu z właścicielem i szefem kuchni... Państwo Młodzi Świetne wesele (2) Witam wszystkich, w zeszlym miesiacu miala w Hotelu Czarna Perła wesele.... Magda
Mam bardo mieszane uczucia. (1) Byłem ostatnio z żoną i dzieckiem na obiedzie. Wszystko zaczęło się bardzo... tatuś BARDZO DOBRA KNAJPA (1) Byłam na obiedzie niedzielnym, super! Bardzo dobry łosoś pieczony w... mika walentynki (1) Byliśmy na walentynki, skusiła nas cena i menu,Niestety kasza moczona w jakiś... Aśka mile zaskoczenie (1) ogromna zmiana w hotelu na pozytyw bal piratów wypadl super w porownaniu z... kasia Jedzenie ble, obsługa jeszcze gorsza (1) Byliśmy na imprezie zorganizowanej, wystrój hotelu super wszystko fajnie sią... eviva Sylwester : lekki niedosyt (1) Była to moja kolejna wizyta w Perle i znów wyszlam z lekkim niedosytem..... Karolina Polecam (1) Miałam okazję bawić się na imprezie andrzejkowej. Zespół nie za ciekawy, ale... Iwona Andrzejki 2012 (1) Co było? - trio wokalne zawodzących i bełkoczących antytalentów ,przy... Jarek POLECAM :) (1) Jedzenie przepyszne i bardzo miła (i ładna) :) obsługa, czas oczekiwania... Monika rozczarowani w czarnej perle (4) wystroj wnętrz oraz oprawa muzyczna bardzo pozytywna!! natomiast serwowane... no name TRAGEDIA! (2) restauracja powinna poddac sie kuchennej rewolucji, a wlasciciel nadal... tragedia jedzenie rewelacja (1) Miły hotel, może obsługa trochę zaniża standardy ale ogólnie ok. Jedzenie za... gość Latino night (1) Hotel Czarna Perła bardzo ładny. Czysty. Obsługa bardzo dobra. Szybko, miło.... Gość eeej co za bal :D (1) Byłam na balu pirata - super impreza! nelly dobry hotel (1) Nie mam do czego się przyczepić, a lubię! :) Tak czystego hotelu dawno nie... monisia