Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

te wymiociny typu 'niemcy wykupia Polske' itd wolaja o pomste do nieba . | Polowa Bojana to wsiuny do wysiedlenia mozna wywnioskowac z tego co tu sie czyta. DRAMAT
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj gostek ,gostek a kto mówi że jestem patriotą?? Mogą nas rozebrać jeszcze parę razy bo taki naród jest mądry jak i ty. Ja mam to w czterech literach a id...tą to sam jesteś. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie co się z wami dzieje? bardzo dobrze że ma powstać konkurencyjny sklep, nie wszystkim musi się podobać, a nie podoba się zwłaszcza ludziom którym jest to nie na rękę aby powstał tu jakiś sklep nie związany z obecnymi właścicielami okolicznych sklepów, to oni tu mieszają, a wy wchodzicie z nimi w dyskusje i przepychanki. dla mnie super że będzie bieda, bo ceny maja tu większe niż w Sopocie na monciaku.konkurencja musi być obojętnie czy z Portugalii czy z Chin
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie kupuj - proste, ale też nie zabraniaj innym mieć wybór. Kiedyś sprzedali mi starego, śmierdzącego kurczaka w jednym ze sklepów. Ani przepraszam, ani pocałuj mnie w ....ę. Z łaską zwrócili kasę, bo oczywiście był problem, bo już nabite na kasę. Jeden klient mniej.
JA CHCĘ MIEĆ WYBÓR I BĘDĘ GO MIAŁ. Proste i jakże niektórych denerwujące ;-)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze niemcy kupia polske i wreszcie bedzie sie jakos zylo bez wyjazdow na dorobienie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

a jakosci zero w biedronkowych produktach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widze inwestor ze ci te POlszewickie media mozgownice wypraly. Mysl tak dalej pozyteczny id....o to sie wkrotce obudzisz pod innym batem.Nie na darmo nas rozbierali jak mielismy takich patriotow jak ty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ogólnie rzecz biorąc to wiele inwestycji w Bojanie nie powstało, bo niektórzy chcieliby żeby po Bojanie jeździły wozy drabiniaste, a zamiast latarni pochodnie się świeciły...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

ludzie,przeciwnicy Biedronki jest pewne,że nikt nie przymusi Was do robienia w niej zakupów.Nie ma obawy będzie można zakupy robić i u Jacka.Czekam na Biedronkę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te przeciwnicy biedronki to jest jakaś sekta nie mają słusznych powodów i wogle racjonalnych do tego by przeciwstawiac sie powstaniu biedronki, lecz robią to w obronie jacka nawet wiadome są te osoby nie trzeba sie domyślać chyba każdy stwierdzi ze jest to Oaza rodzin czyt. "Sekta"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

No przecież polak otwiera, a dokładniej polka. Tylko, że pod szyldem Biedronki. Jutro może będzie Polo, pojutrze Lidl, a za tydzień Stokrotka. Co za różnica? Jak będzie u niego taniej będę chodził do niego, jak nie to pójdę do Biedronki. A jak jej nie postawią to i tak pojadę do Chwaszczyna. Co za różnica.
Podsumowując, żal kogoś ściska i przedłużył budowę o marne 2 tygodnie bo Poczta Polska nie dostarczyła jeszcze wszystkich dokumentów. Niestety co ma się stać to już się nie odstanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boicie się tej Biedronki przypisujecie jakieś szatańskie moce, naprawdę można się pośmiać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ja chce biedronke w bojanie niech te wszystkie pseudo sklepiki sie zwina z torbami i ze swoimi kosmicznymi cenami , wiesniaccy biznesmeni.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie,całkowicie popieram. Niech w koncu Polak coś otworzy,a nie wszyscy przedsiębiorcy z zagranicy zerują na nas głupich polakach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

walnijj sie , czy ty wiesz co to ekologia ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się cieszę, że budowa Biedronki została wstrzymana. W Chwaszczynie mamy Biedronkę, Lidla, po co tyle tych sklepów...kto chce, podjedzie sobie samochodem, albo autobusem..a zamiast Biedronki posadźmy choinki, będzie zdrowiej i ekologicznej..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

W każdej sytuacji rynkowej jeżeli istnieje podaż, to jest i popyt.
Jak na forum można zaobserwować popyt na biedronkę jest znaczący.
A ta "czerń bojańska" to wg. Ciebie kto?!
Jakie są powody aby sklep sieci "Biedronka" nie miał lokalizacji w Bojanie, skoro większa część (jeśli nie mieszkańców to przynajmniej użytkowników) forum optuje za tym aby taki sklep w Bojanie zaistniał ?

Obrażasz mieszkańców Bojana, nazywając ich "czernią bojańską", ale czytając Twoje posty wywnioskować można że to Twoje zachowanie jest właściwe dla motłochu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

informaja z ostatniej chwili, za tydzień będą budować w bojanie REAL. Mają już pozwolenia wszystkie tylko brakuje ręk do pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Olga to bojańska Krystyna Pawłowicz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga Olgo po twojej wypowiedzi można stwierdzić że jesteś słuchaczką Radia Maryja albo zwolennikiem spisku Macierewicza....... tyle jadu ....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0