Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

Już niedługo!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo chciałbym żeby nasza biedronka była otwarta ale wydaje mi się że nie ma takiej opcji żeby otworzyli w połowie albo jak piszecie jakimiś tylnymi drzwiami. Jeżeli okaże się to prawda to po prostu brak słów. Po prostu parodia dla komików albo praca dla prokuratorów. Takie mam rozmyślenia a czas pokarze jak będzie. Osobiście wolę żeby otworzyli biedronkę normalnie po legalu, ale skoro nie ma innego sposobu to trudno - OTWIERAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

ale tylko jedne skrzydlo od drzwi,nastepne w przyszlym tygodniu:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jutro otwieraja biedronke
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biedronka się po cichu otworzyła i wpuszcza od tyłu wtajemniczonych klientów:D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś około 17 byłem w sklepie w groszku (wracam wtedy z pracy) i nie było żadnych klientów a zawsze była kolejka do kasy. Czyżby jakiś bojkot typu NIE LUBIE GROSZKU. Jeżeli tak to dajcie znać mogę dołączyć!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Wierny Konstytucji i prawu Rzeczypospolitej Polskiej, ślubuję uroczyście obowiązki radnego sprawować godnie, rzetelnie i uczciwie, mając na względzie dobro mojej gminy i jej mieszkańców." Po tych słowach przyszły Radny wstaje i mówi: "Ślubuję".

Ciekawe czy rzeczony radny owe słowa wypowiedział głośno i wyraźnie? Czy, li tylko może tak sobie pod nosem? Oj krótką pamięć co nie którzy z naszych Radnych mają, oj krótką. W szkole podstawowej czy kolejnej do której uczęszczać miał sposobność, na języku polskim nie jeden wers wiersza do głowy wbić musiał/musiała, a tu po 30-stce ni w ząb zapamiętać dwóch wersów nie mogą.
Na domiar złego mieszkańcy lepszą pamięć mają i nie zapomną w odpowiedniej chwili co, gdzie, kiedy i komu zrobili.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie. :-)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj oj Panie Jacku tak się nie robi. Do Kościoła to w pierwszym rzędzie ale napaskudzić to jeszcze lepiej. Tak się nie robi... Czekamy na wybory i już. Jak już ktoś napisał Biedronkę i tak otworzą prędzej czy później.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 1

wydaje mi się że parkingiem u Jacka powinno zainteresować starostwo a może i prokurator a nie wójt. Z takiego sklepu powinno być jeden wyjazd z parkingu a nie każdy sobie cofa prosto na główna drogę. Ale RADY załatwił sobie pozwolenie. W tym naszym Bojanie to niektórzy radni myślą że mają na nazwisko Kozioł i mieszkają w Wylikowyjach z filmu Ranczo. Za trzy miesiące postarajcie się wszyscy ocenić przy urnach wyborczych prace jednego radnego dla rozwoju naszej wsi a biedronke i tak otworzą a radny obudzi się z ręką w nocniku. Sklep nie zarabia i diety radnego nie ma !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nadzieję, że i na Pana Jacka też coś się znajdzie. Na pewno damy temu wyraz w następnych wyborach
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba spytać w gminie jak Pan Jacek załatwił sobie place do parkowania przed jego sklepem.Tym powinien się zainteresować Pan Wójt.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan radny jest zaprzeczeniem misji radnego załatwia tylko to co jest zgodne z jego interesem
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kazdy sądzi sam po sobie.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak to wiocha, wielkie wydarzenie, otwarcie biedry. Tyle szumu, jest już komitet kolejkowy,? będzie coś darmo, może papier toaletowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 47

TAK TO. zapytaj się Jacka
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak to "zastrzegł wjazd"? Jakim prawem? A ten spychacz,który stoi na wjeżdzie na parking,to kogo jest?
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

niedawno w groszku kupiłam gazetę z poprzedniego dnia. Nie zauważyłam, a na zgłoszona pretensję, po kilku dniach usłyszałam, że czasem ludzie pytają o takie gazety.
Nigdy tam nie kupuje.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest dziełem
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

to prawda biedronka nieczynna ....przepraszają ...z przyczyn technicznych. Nikt nie umiał mi podać terminu otwarcia. Nie chce mi się wierzyć , że to nie jest dzieło Jacka
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1