Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

No nareszcie Biedronka w Bojanie ruszyła przed świętami Wielkanocnymi będzie można iść na zkupy
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wątek dotyczy biedronki w Bojanie a nie wymądrzania i kłótni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

top jest gender w/g bpa Michalika

wez do kasi sie puknij zdrowo w glowe, pewnie jestes meskim szowinista i nie masz tej zdolnosci jak my kobiety do zapamietywania cen artykolow powszechnego uzytku - czytaj jedzenia... jak robisz zakupy codziennie to chyba wiesz co ile kosztuje? ale pewnie zonka ci wszystko kupuje i podaje na tacy bo pan i wladca z pracy wlasnie wrocil... zenada .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brawo Kaśka! Posiadłaś zdolność monitorowania cen wszystkich artykułów spożywczych i produktów codziennego użytku we wszystkich lokalizacjach na terenie lub na terenach przyległych wsi Bojano. Podziwiam Twoje zdolności planowania tras pomiędzy poszczególnymi punktami handlowymi pod kątem najniższych cen i dostępności poszczególnych towarów. Podejrzewam, że pracujesz jako manager finansowy w dużej firmie. Jeżeli nie, to radzę wybrać taką ścieżkę kariery. Myślę, że Twoje umiejętności sprawdziłyby się w zarządzaniu budżetem średniej wielkości miasta lub oddziału wielkiej korporacji.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

owszem kontroluje ceny i wybieram produkty... kubus dla dzieci? w bojanie tanszy niz w tesco.. ser zolty paczkowany nie hochland - tanszy niz w biedronce, wedlinki tansze ale w miesnym kolo apteki bo w pozostalych to koszmar, mleko - tansze w tym ruk uu jacka, w grudniu byl otansze na zakrecie.... i tak moge dalej, licze pieniazki bo zycie kosztuje a rata kredytu ciazy... ale zwroc uwage mieszkanko ze paliwo i czas tez kosztuje i zamiast sie abwic z dzieciakami jezdzisz gdzies i tacisz te najpiekniejsze chwile...
PS. nie mam pojecia jak wyglada ten jacek tylko o nim czytam, znam za to panie ekspedientki w obu sklepach :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nie znam, a z czego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to nie w tym sklepie koło niemieckiego pracuje wszystkim chyba znana z wiadomo czego pani Krysia???
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak można dyskutować bez końca. Znów powróci temat cen za dany kilogram czy litr oraz ich jakość. Nie dziwcie się, że radni nie chcieli biedry, ponieważ gdyby była byłby to nóż w plecy miejscowym sklepom, a to z nich gmina dostaje największe podatki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

do kaski-z twojej wypowiedzi wynika że cena tobie nie robi różnicy ważne aby wspierać handlowców lokalnych,a w mojej ocenie to wypowiedz lokalnego właściciela sklepu,który się trzęsie ze strachu przed utratą zarobków.Większość jest za kupnem produktów po jak najniższej cenie a nie za wspieraniem lokalnych sklepikarzy.Ja chce dbać o mój portfel a nie sklepikarzy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

misiaczku slodziutki, nigdy nie mialam sklepu i nie bede miala bo handel to najgorsza praca na swiecie i nikomu tego nie zycze, pracowalam jako przedstawicielka prawie 20 lat... i widzialalm wiele sklepikarzy rwiacych wlosy i tych zadowolonych... a zakupy robie lokalnie, bo jak nie bedziemy wspierac lokalnego handlu to zniknie i pozostanie lidl albo biedra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie ma to jak zrobić reklamę własnemu sklepowi. haha
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

a poco ci biedronka? pewnei dlatego ze jest tania.... hehehe
to sobie porownaj ceny 1 kg a nie opakowania... owszem cos sie trafia tansze, ale koszyk ma swoja wartosc... poza tym z mojej branzy wam powiem ze sa pordukty do sklepow i do biedronek - niekoneicznie w tej samej jakosci... w napojach to norma :).... poza tym jak bedzie kolo kosciola to troszke nam by podkorkowala wioske... nie wystarcza sklep kolo artykulow niemieckich?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

Jest to duża miejscowość i Biedronce powinno zależeć aby powstał tu jej sklep.Czekam na budowę i otwarcie jak najszybciej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

mieszkańcy mają prawo chodzić do sklepów jakich chcą i powinno się odbyć głosowanie na biedronkę według mieszkańców ,a nie według radnych którzy swojego majątku pilnują jak złodzieja.My chcemy BIEDRONKĘ !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

stolec zrobi ! Kwestia czasu i biedrona powstanie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mało razy było napisane dlaczego? Wystarczy poczytać.

dlaczego, czy ktoś wie? Warto podać przyczyny, mogą się przydać przy wyborach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jacek na pewno sie cieszy Oby do wyborow
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rafal (soltys) ten ze stacji diagnostycznej ? to on stawia biedronke tez tak slyszalem. uwazam tez ze powinien na radnego startowac ma u mnie glos.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0