Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

to jakieś drugie dno. Nie do wiary!
Ludzie zróbcie coś, mamy XXI wiek i jesteśmy w Unii!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żeby tylko tam panuje Korea Północna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

to tylko dowodzi jak niski jest stan świadomości prawnej,i poczucia własnej wartości i solidarności wśród pracowników, skoro godzą się oni na Bangladesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

I tu sie mylisz ciutek, bo oficjalnie pewnie mało pensyji a nie oficjalnie niewiele więcej. A potem emeryturka 700PLN i płacz i zgrzytanie zębami że nie ma z czego żyć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do "w Bojanie od ur."
Ha, ha, ha!
Chwała dla nich, bo pracownicy mają jeden dzień wolny w tygodniu???
Dobre:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ty gadasz?
Takie niskie pensje jak w "Groszku", czyli raczej U Jacka" to w Biedronce były kupę lat temu.
Większość pracowników Groszka pracuje "na czarno". Wszyscy pracują sześć dni w tygodniu.
Umowę na cały etat, to nie wiem, czy w ogóle ktoś tam ma. O całej sumie wynagrodzenia nie wspomnę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Droga mieszkanko, czemu odpowiadasz za wszystkich, jeśli ktoś ma ochotę otworzyć sklep, to niech otwiera. Rynek i klienci sami zweryfikują, czy będą funkcjonowały, czy pójdą z przysłowiowymi torbami. Jeśli chodzi o mnie, to sklep może być na każdej ulicy, nawet kilka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga mieszkanko, czemu odpowiadasz za wszystkich, jeśli ktoś ma ochotę otworzyć sklep, to niech otwiera. Rynek i klienci sami zweryfikują, czy będą funkcjonowały, czy pójdą z przysłowiowymi torbami. Jeśli chodzi o mnie, to sklep może być na każdej ulicy, nawet kilka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacek jako Radny skacze z kwiatka na kwiatek jest cienki jak dorsze w baltyku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

A biedra i tak bedzie i tak! 100 %!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Ślubuję uroczyście jako radny pracować dla dobra i pomyślności gminy, działać zawsze zgodnie z prawem oraz z interesem gminy i jej mieszkańców, godnie i rzetelnie reprezentować swoich wyborców, troszczyć się o ich sprawy oraz nie szczędzić sił dla wykonywania zadań gminy."
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie napisał, że p.J nic nie zrobił dla Bojana, ale ... nie może być tak, że prowadzenie własnej DG stawia ponad potrzeby mieszkańców. Ślubował jako Radny? Ślubował! To trzeba dotrzymać wypowiedzianych słów. Jakby sam się czuł jako zwykły obywatel planujący inwestycję, biorący kredyty itd. i musiał jeszcze toczyć walkę z wybranym przez siebie członkiem Rady Gminy, który usilnie chce mu tą inwestycję zablokować i tylko dla tego, że będą dla siebie konkurencją. Trudno, takie jeat prawo rynku. Życzę Radnemu dobrze, ale myślę, że trochę utarcia nosa mu się przyda.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co tu się spierać przecież wszystko co nowe budzi sprzeciw niektórych rdzennych mieszkańców. Jak miała być komunikacja miejska w Bajanie to im nie pasowało bo lepszy miał być PKŚ. teraz Bidronka nie pasuje. A co do Pana radnego Jacka spytajcie ile spraw dla Bojana załatwił a ile dla siebie będąc radnym. Zarobki w Groszku a gdzie socjal - to sobie porównajcie z Biedronką a nie cichą wypłatę pod stołem. Na stare lata będzie problem bo emeryturka będzie za niska i znowu rząd zawini obojętnie jaki by nie był. Prawda.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gwiazde Śmierci wybudują w Bojanie która wyrżnie siły rebelii raz na zawsze.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze jakiś sklep jest potrzebny, a zwłaszcza który wytępi chore ceny obecnych sklepów. Mam nadzieję że powstanie Biedronka w Bojanie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biedronki nie potrzebujemy w każdej wiosce .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

No i ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam osoby które pracują w groszku oraz w biedronce. Z ich opowiadań lepsze warunki pałacowe ma groszek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Rozumiem że Szymon teraz przestaje kupować w Groszku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tymi polskimi sklepami to trochę przesadziłeś. Poszperałem trochę w sieci i co znalazłem o Groszku: właścicielem Groszka jest spółka Tradis należąca do grupy EuroCash. Pod poniższym linkiem: eurocash_pl/grupa-eurocash/wladze-grupy-eurocash_html (podkreślniki zamieńcie na kropki) widać typowo polski zarząd firmy.
Moim zdaniem nie ważne jest kto jest właścicielem danej firmy tylko ilu Polaków ta firma zatrudnia i czy mają godziwe warunki zatrudnienia. Nie wiem jak jest w przypadku Biedronki i Groszka ale podejrzewam że porównywalnie albo w biedronce lepiej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0