Biegające mamy pomóżcie!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Miałam poczekać z bieganiem do wiosny ale niestety sytuacja jest bardzo zła ;) Dlatego postanowiłam już jutro. Znalazłam w necie plan treningowy i to czego mi brakuje to informacja jak się ubrać. Ze względu na pracę siedzącą i kompletny brak aktywności, jestem dość podatna na infekcje-to był powód dla którego chciałam poczekać ale jak już wyżej napisałam, czekać już nie mogę ;)

Jeżeli macie doświadczenie to poradźcie proszę, co powinnam na siebie włożyć ? Sama bluza? Czy cieńsza kurtka ??? Opaska na uszy czy normalna czapka ??

Pomóżcie drogie Forumki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Biegające mamy pomóżcie!

http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/10,105615,16746693,Jak_sie_ubrac_na_bieganie_jesienia_i_zima___Na_cebulke__.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biegające mamy pomóżcie!

Hej! Ja do 4 stopni nakładam podkoszulkę, bawełnianą cieńką bluzkę na dł. rękaw, bluzkę termiczną i bawełnianą bluzę z kapturem :). Czapka i kaptur na głowę, nie lubię jak mi wieje po karku. Jeśli jest powyżej 4 stopni to rezygnuję z bluzki na długi rękaw i kaptura. Po kilku treningach sama dopasujesz sobie najbardziej odpowiedni strój :) najważniejsze zacząć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0