Bieganie na Przymorzu, park Regana.

Temat dostępny też na forum: Bieganie
Witam za bardzo samemu mi się nie chce biegać czy może ktoś by był chętny do biegania.Zawsze to większa motywacja.Płeć obojętna najlepiej też początkująca albo która chce zacząć.Najlepiej mi by pasowało w środy,piątek,niedziela reszta dni odpada bo trenuje wieczorami i nie dam rady.Jeśli chodzi o godziny to najlepiej tak myślę 18-20 (ale to jest do dogadania).A dodatkowo trenuje sztuki walki więc zawsze też możemy to poćwiczyć jeśli ktoś chce ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bieganie na Przymorzu, park Regana.

Witam , mi pasuja te dni do biegania.Jaki dystans bedziesz chciał biegac ?bo moja forma jest srednia :)

Bieganie to super sprawa.. Ktoś się wybiera do Gdyni na bieg Europejski z PKO Bankiem Polskim?

Pasuje ale raczej 19--21. Jaki dystans, bo nie biegam wiecej niz 7km obecnie, jesli dalej to kwestia do powolnego docwiczenia. sporty walki brzmi nie najgorzej, ale jakie konkretnie?

Inne tematy z forum

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...