Stanowczo nie polecam! (2) Zachecona pozytywnymi opiniami po raz drugi skusilam sie na odwiedzenie... Katarzyna NAJLEPSZA RESTAURACJA W TRÓJMIEŚCIE :) (1) POLECAM :) Sandra. super (1) Super obsługa i smaczne jedzenia jak dla mnie najlepsza restauracja w... Justa
K. - opinia (1) Pomysł na restaurację na Warzywniczej jak najbardziej trafny. Restauracja... K. zamiast zmieniać co chwile menu polecam (1) dokształcić kucharzy w nowym miejscu tzn ul długie pobrzeże jakość potraw... rEne bardzo słabo (2) Zadziwiają mnie te pozytywne opinie. Jedzenie jest bardzo, bardzo słabe.... Karolina KW Bardzo fajne miejsce! (1) Knajpy w stylu amerykańskim jakoś nie są w moim guście, ale kiedyś, szukając... Katarzyna Zle obsluzony (2) Dlugi czas oczekiwania, przystawka podana z danien glownym, ale nie to bylo... Marcin Świetna knajpka ! (1) Moja ulubiona restauracja w Gdańsku, szkoda tylko że znajduję się w Centrum... Aga Pierwszy raz trafiłam przypadkiem,drugim z pełna premedytacją,a trzecim juz zaprosiłam znajomych!:) (1) Wszystko mi sie tam podoba! Byłam z dziećmi i bez dzieci-zawsze tak samo:)... Zadowolona:) Z czystym sercem polecam (1) Uwielbiam. Zamówiłam razem z przyjaciółką śniadania : omlet i... Kamila ("Pani po prawej") Rewelacja (1) Po niemal całej niedzieli spędzonej na zakupach w Madisonie, wybrałem się z... Janek Kapitalna obsługa, jedzenie do bani (1) Jakość mięsa i frytek pozostawia na prawdę wiele do życzenia a do tego stara... Klajd Świetny klimat (1) Właśnie wróciłem z narzeczoną z tejże restauracji i jesteśmy pod dużym... Damian To nie jest punkt gastronomiczny typowy dla galerii handlowych! (1) Poszlismy tam z mezem, bo zachecily nas dobre opinie znalezione tutaj i... K. Trochę rozczarowana :( (2) Kilkakrotnie byłam w restauracji i muszę przyznać, że oprócz niezbyt miłej... klientka REWELACJA (1) Jak dla mnie restauracja na 6 fakt ,że może ceny nie należą do niskich ale... AM Rewelacja (1) zawsze jem zupę z krewetkami a mąż steki genialne polecam!! Ja odpowiedź (3) Nie rozumiem jak ludzie mogą pisać takie rzeczy, sam prowadzę restaurację,... Remik Przykro mi... (1) Po półrocznym pobycie w USA i ilości zjedzonych tam potraw muszę stwierdzić... Sako