wysuszone potrawy, szefowie kuchni nie są zainteresowani jakością potraw (1) Żeberka, które zamówiłam to *** wysuszona ,spalona wypędzlowana sosem dla... ev Świetne miejsce na rodzinny obiad, spotkanie ze znajomymi czy spedzenie wieczoru we dwoje. (1) Jedna z moich ulubionych restauracji. Jedzenie pyszne, zawsze perfekcyjne.... M wizyta w dniu 24.07.2016 r. (1) byłam z rodziną i kuzynami w sumie 9 osób w tym 4 dzieci w wieku 8-14 lat... Ela
DUŻA ZMIANA NA NIEKORZYŚĆ !!! NIE POLECAM !!! (1) Kiedyś zaglądałem tam dość często , wszystko było OK !! , teraz niestety jest... Zbyszek Świetne miejsce i dobre jedzenie (1) Witajcie internauci polecam to miejsce (Sopot) spędziłam wczorajszy wieczór... Kasia Super kącik dla dzieci, bardzo smacznie i miła obsługa (1) Byliśmy z dwójką dzieci roczek i 2,5. Istne żywioły, które nie usiedzą na... KAsia Restauracja sie popsula (2) Niestety w przeciagu ostatniego roku restauracja dosc mocno sie popsula.... Bartlomiej Zawsze dobry wybór (1) Zawsze smacznie i szybko. Polecam kanapkę merlin. Karolina il massimo (1) To super miejsce steki mega obsługa na 6 standard i jakość profesionalizm do... italiano Bardzo dobra Amerykańska restauracja z ciekawym wystrojem wnętrza. (1) Świetni kelnerzy, doskonale wiedzący kiedy podejść, a jednocześnie nie... Kamil Polecam (1) Polecam, restauracja bardzo klimatyczna, obsługa świetna!! Jedzenie... JU Pyszne steki! (2) Polecam zestawy ze stekiem, o ile się nie mylę ja regularnie biorę california... Bartosz Pysznie i miło:) (2) To moja ulubiona restauracja! Jak tylko jestem z mężem w okolicy, to zawsze... mała czarna Naprawdę okej (1) Szybko i żwawa obsługa. Śniadanie jak najbardziej okej, miejsce spoko tylko... englishmutherdoyouspeakit POLECAM !!! POLECAM !!! POLECAM!!! (1) Witam polecam wszystkim restauracje Bilis w Medisonie ja udałam się tam w... Magda, Ania,Julka Za drogo w stosunku do jakości i wyboru (1) Do restauracji Billy's wybrałem się z dziewczyną w walentynki. Z góry... Yaro Miło i przyjemnie (1) Spotkaliśmy się ze znajomymi w tej restauracji na obiad. Menu ciekawe i... Adrian Zdecydowanie polecam (1) W piątek w raz ze swoja dziewczyna przyszliśmy na wieczorna kolacje.... NOE 1 (1) Polecam tą knajpę ludziom którzy chodzą na kebab. Taka sama tandeta i ohyda.... Wojtas Polecam :) (1) Klimat restauracji- lekki i przyjazny. Obsługa miła i pomocna. Jedzenie... Scarlett