GENIALNIE (1) Chciałabym, żeby tak wyglądały wszystkie moje wizyty w restauracji! Obsługa... Kate Extra! (1) Bardzo fajna restauracja. Skorzystaliśmy podczas pobytu w Gdańsku wraz z... Michał Rewelacja! (1) Dziś to była moja pierwsza wizyta w tej restauracji! I jestem bardzo... Sandra
Rewelacja!! (1) Genialny wystrój, świetna obsługa i jedzenie. Naprawdę gorąco polecam! Magda opinia (1) Nie rozumiem jak ludzie mogą pisać takie rzeczy, sam prowadzę restaurację,... Remik ... (3) Byłam dziś ze znajomymi na obiedzie. Bardzo mi się podobało kelnerzy bardzo... Ania Jedno z fajniejszych miejsc (2) To miejsce ma niezwykle przyjemny klimat, można spotkać się ze znajomymi i... Marta Swietna restauracja! (1) Kelnerzy bardzo mili i zabawni, świetny wystrój wnętrza. Jedzenie po prostu... xxx genialnie (1) ajny klimat, mila obsuga i co najwazniejsze genialne jedzenie. Steki sa po... chris pozytywnie (1) Steki były bardzo smaczne i zrobione tak jak trzeba (choć podane z niezbyt... KJ Dużo i smacznie (1) Wielki, świeży i bardzo pyszny stek, nie pamiętam dokładnie który.... Miszcz Co za porcje! (2) Wraz z chłopakiem skorzystaliśmy z bonów grupon. Do wydania mieliśmy 40zł na... cukrowa polecam (1) Sprawna obsługa, bardzo smaczne jedzenie, akceptowalne ceny. Jedyny minus:... harvester sympatycznie i smacznie (1) Do Billy wybraliśmy się na obiad wraz z półroczną córeczką - od razu... Borówka Polecam (1) Polecam restauracje Billys ; ) Nie zgadzam sie z opiniami innych na tej... : ) Po prostu, najzwyczajniej, krótko i zwięźle nie polecam.. (1) ..albo raczej nie polecamy BO jedzenie jest bez smaku, na pewno nie w stylu... kikiko nie no... (2) ogólnie wystrój fajny, pomyślałam-wejdę, a nóż widelec będzie coś dobrego do... Inkognito spoko (2) w tak zwany wekeend za 50% wpadłem ze znajomym, niestety ceny były 100% ale... Piotr Gorąco polecam (3) Szczerze polecam tą restaurację. Nie zgadzam się zupełnie z poprzednią opinia... Krzysztof tak (1) witam bylem w billim dzisiaj ok 12 musze przyznac ze wszystko bardzo sprawnie... waldemar