Coś wspaniałego! (1) Zaskakująco smaczne połączenia składników nie zawierających produktów... Uwielbiam sałatki Pychotka! (1) Tutaj w Galerii naleśnik z twarogiem zawsze pyyyyycha! w przeciwieństwie do... Dorisss Super obsługa (1) Super obsługa i bardzo smaczne jedzenie w porównaniu do fast foodów bezglutenowa
rozczarowana (1) Jestem bardzo rozczarowana jakością jedzenia. Fakt że przed 12 to wcześnie... anonim marna obsluga (1) Zamowilam danie. Pani poqiedziala, ze bedzie trzeba poczekac okolo 7 min.... anna miła obsługa (1) Czekając na moje ulubione placki ziemniaczane (pod warunkiem, ze nie sa... Natalia Nieswierze potrawy (1) Niestety ten BioWay pozostawia wiele do życzenia. Właśnie skończyłam jeść mój... Marta iga - opinia (1) Chciałabym polecić innym bar Bioway w Galerii Bałtyckiej. Zauważyłam że jest... iga Kamila - opinia (1) Widać, że obsługa jest nowa, ale bardzo sympatyczna i uprzejma. Chodzę tam... Kamila Przyjezny - opinia (1) Pierwszy raz jadłem w tym lokalu i określam, iż bardzo miła obsługa potrawy... Przyjezny wiele się zmieniło... (1) Kiedyś byłem stałym klientem, ale teraz bywam rzadko, niestety w ostatnim... Adam Ćwikun Beata Sandomierska - opinia (1) Chciałabym się podzielić moimi dobrymi wrażeniami z korzystania z usług... Beata Sandomierska wstyd (1) szkoda wchodzić, naprawdę. zwłaszcza nie polecam ludziom z małymi dziećmi,... cierniach Jestem na tak... (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń.. Tortilla meksykańska, pyszna. Spróbowałam też... DC Nie polecam! (1) Jedzenie niesmaczne, mało, wysokie ceny. Jeszcze nie trafiłam na nieuprzejmą... Emi Oj zmieniło się... (1) Kiedyś lubiłam to miejsce, bo wiedziałam, że mogę liczyć na dobre jedzenie.... Jolanta co się stało z jedzeniem??? :( (1) Jestem stałym klientem. Przykro mi to stwierdzić, ale jakość jedzenia... Ela chyba sie od zeszlego roku zmienila sie obsluga... (1) green way o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w... z niespotykanie miła obsługa :D (1) Bary tej sieci chyba wszyscy znają lub prawie wszyscy więc nie będę pisać o... Iwona polecam!!! (1) Witam, jestem stalym klientem baru Green way . pracuje w galeri takze czesto... Bartek