tęskniąc za gęstymi zupami (2) Klientem w barze na Dmowskiego jestem od czasu greenwaya, menu znacznie się... mary lou Świerze warzywa??? (2) Takie ściemy ze świeżymi warzywami na forum to moim zdaniem cios w samego... marzena kowalska straszna slabizna (2) myslalem, ze poprzednik, greenway byl srednim bardzo lokalem. Mylilem sie... Jac
ferduś - opinia (1) Wcześniej mimo że nie było zawsze idealnie, byłem częstym klientem Greenwaya... ferduś oj popsuło się... (1) Z źalem stwierdzam, że się popsuło i to bardzo. Personel wiecznie obrażony,... stała klientka ( z braku innych Pora chyba cos zmienic (1) W Green Wayu jadam od dobrych paru lat, jestem wegetarianka i bylam bardzo... venus Polecam (1) Bar dla ludzi którzy cenią sobie zdrową żywność. Polecam wszystkim. Obsługa... xxxxxxxxxxx polecam (1) bardzo smaczne jedzenie, w porównaniu do konkurencji dużo nowości, obsługa... misiek Witam! ( w odpowiedzi na poniższą opinię ) (1) Szanowny Panie, Wyrażam ubolewanie z powodu pańskiego niezadowolenia oraz... Kierownik Restauracji Beznadzieja!!! (1) Zacznę od plusów: bardzo ciekawy, apetyczny wystrój. Miło się spędza czas w... emesso Smacznie i zdrowo (1) Polecam wszystkim, ktorzy za małe pieniądze chcą zdrowo zjeść. Niestety we... agata